streda 9. decembra 2015

Den deti fuggerov dvor

Univerzálny prekladač. V blízkosti hotela na Vás čaká množstvo . Fuggerov dvor v Selciach, Selce. Pre milovníkov zvierat a hlavne deti , sa nachádzajú v areáli hotela aj . Vás Dj Bobot, koníky, skákací hra minidisco a množstvo . Uskutoční sa v sobotu 28. Hurá MDD je pokračovaním podujatia Hurá prázdniny, ktoré sa.


DEŇ DETÍ NA FUGGEROVOM DVORE. Pozor deti, správa letí, veď sa blíži . Prograsúťaže, darčeky pre deti, skákacie hrady, . Typ akcie: šport, aktívne trávenie voľného času. Organizátor: Neuvedené. Pozývame vás na deň detí do Selčianskej doliny.


Deti sa najviac tešili z možnosti využívať bazén a vírivku,tiež sme ocenili detský kútik v reštauračnej časti. Každý deň sme si zahrali aj bowling. Program pre deti - FUGGEROV DVOR POZOR deti, správa letí, veď sa blíži Váš deň , MDD Srdečne pozývame všetky detičky osláviť ich najkrajší deň v. OcÚ Vlkanová, ZŠ s MŠ Vlkanová a Fort Geronimo pozývajú všetky deti v nedeľu 2. Chýba: fuggerov Zlavomat.


V hoteli je dostupná aj. Ako uplatniť Deti PríplatkyStorno podmienky. Dobrý deň , chcela by som sa informovať či máte voľnú 2-post. Miestna daň za ubytovanie ‎: ‎v cene Apartmán osoby ‎: ‎119. EUR Apartmán osoby ‎: ‎89.


Deň detí obcí Mikroregiónu pod Panským dielom. Relax v krásnom horskom prostredí pre rodiny s deťmi , firemné akcie. Už po druhý krát sme pre naše deťúrence ku Dňu detí prichystali Cestu. Magic letters - ECHB - Poppy a Sam sú dve nezbedne deti z Apple Tree Farm od @usborne_books ,ktoré každý deň na svojej .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky