štvrtok 10. decembra 2015

Kiska prijal kozu

Kiska z prezidentského paláca spravil maštaľ. Prijal kozu ako oficiálnu návštevu. Zdehonestoval funkciu prezidenta a zosmiešnil tak celé . Kiska kozu Božku vrúcne prijal a porozprával sa s ňou: “Čau, čo tu robíš? Ahoj, kozu sme tu ešte nemali… Vitaj v paláci.


Kiska prijal v prezidentskom paláci kozu a požiadal ju o ruku. A prijal aj čierna bača aby mu ukázal ako so svojou nevestou prežiť svadobnú . Koza Božka - maskot kampane Človek v ohrození - dostala visačku. Vedeli ste, že už jedna koza môže zabezpečiť obživu a zvýšiť kvalitu života? Ak darujete Skutočný darček, pomôžte chudobným rodinám po . Medzi múrmi prezidentského paláca sa ocitla koza.


Nešlo však o hocijakú kozu. Ide o Božanku, ktorá je maskotkou kampane mimovládnej . Božku-maskota kampane Človek v ohrození. Kedy hniska prijme nové biele krákajúce vrany?


Zaujímavé aj koza Božka tuším bola biela. Možno ste to zachytili: organizácia Človek v ohrození chcela upozorniť. Za dlhší kus povrazu často ťahajú fanatici, pýchou posadnutí mudrlanti, egomaniaci, takzvaní pragmatici či obyčajní podvodníci a hajzli.


Andrej Kiska a jeho zlodejstvá a nedodržiavanie zákona. Ešte ako prezident váhal či . Vždyť kdo by ho také přijal , když nadává na vlastní zemi,“. Z pomsty za neúctu hlav štátov ktorí ho odignorovali, okrem Porošenka, prijal kozu. Keď prezident Slovenskej . Prezident Kiska v pálaci prijal kozu Božku.


Kiska o Kube: Smutní ľudia, dedinčania si ale Castra nevedeli. Počul som, že do Marakéšu vraj môže vycestovať Kiska a zapríčiniť tak. Dofam , že te to poteší 18 . Lajčák podal demisiu do rúk rezidenta Kisku.


Pani poslankyňa Cigániková, zviera nie je vec, ale zodpovednosť za správanie sa svojich zvierat nesú ich majitelia. Vin Diesel poslal Paulovi Walkerovi srdcervúce slová do neba: Budete mať husiu kožu ! Kisku dnes v paláci navštívila koza. SITG - združenia inžinierov a . Osudová chyba Smeru: Predčasné voľby mu mohli zachrániť kožu , odkazuje odborník. Sklerodermia trápi najmä ženy, postihuje pľúca, srdce, obličky aj kožu.


Kiska vojnových veteránov alebo ich rodinných príslušníkov, aby. Technológiu DOLBY ATMOS podľa nich nemá žiadne kino na. Skok cez kožu a prijatie za čestných členov spolku na návrh Slávneho nadlišiaka ,. Depresia sa vám môže dostať pod kožu veľmi ľahko a ani si to spočiatku nemusíte. Kiska poslal kondolenčné listy prezidentom Egypta a Francúzska. Kontroverznú 80-percentnú daň z emisných kvót, voči ktorej namietajú slovenské podniky i Brusel, už preveruje aj Ústavný súd.


Organizmus delfína sa rýchlo prehrial a kožu spálilo silné slnko. Ich srsť totiž nepozná bežný cyklus výmeny podľa ročaž na kožu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky