piatok 1. júla 2016

Jesenna tvorba s detmi

KD ) pracuje podľa nového výchovného programu, ktorý je súčasťou školského vzdelávacieho programu. Prezrite si nástenku „ ŠKD “ používateľa dadkabrnova na Pintereste. Aj v novembri pripravili pani vychovávateľky pre deti v školskom klube veľa zaujímavých aktivít.


Opäť sa konala obľúbená Šarkaniáda, zavítali sme na tohtoročný . V mesiacoch november a december sa v ŠKD uskutočnia nasledovné aktivity : v priebehu novembra - výroba vianočných výrobkov.

Pripravované aktivity ŠKD. Súťaž v stavaní snehuliakov. Mini maratón žiakov ŠKD V pondelok, po MMM v Košiciach, sa dňa 5. O tom, že máme medzi našimi zverencami talentovaných žiakov sme sa presvedčili aj tento školský rok. Ak áno, určite si obľúbite reláciu RTVS Bola raz jedna povesť.


Môžete si ju vypočuť každú nedeľu krátko po pol ôsmej na . KD privítali kúzelníka Talostana.

Ukázal deťom rôzne kúzla, ktoré ich veľmi zaujali. Pod šikovnými detskými rúčkami vznikajú všakovaké postavičky a zvieratká, ktoré nám teraz zdobia ŠKD. Aktivity školského klubu v šk. MAREC je mesiacom, kedy viac čítame, navštevujeme knižnice, rozprávame sa o knižkách.


V našom školskom klube už tradične v tomto mesiaci deti prezentujú . September – Európsky deň športu –BEACTIVE. Plánované aktivity ŠKD. November – Detský čin roka – spolupráca s . KD sú veľmi šikovné a majú bohatú fantáziu. Samé si postavili úžasný hrad aj s princeznami, zvieratkami, jazierkom.


Slnečné popoludnie v ŠKD spestril a športového ducha navodil Švihadlový maratón. Autor: Jaroslava Bielečková. Počas krásnych jesenných dní sa v našom školskom klube naše deti zúčastnili mnohých aktivít.


Stavanie mája v ŠKD je každoročnou tradíciou. Nechýbajú ani ľudové pesničky s heligónkou, . V ŠKD je to takmer denne.

Pri organizovaní rôznych mimoškolských aktivít napomáha aj Rada rodičov. Pozostáva zo zástupcov rodičov každej triedy a pomáha . Forma výchovy a vzdelávania ‎: ‎Poldenná Výchovný jazyk ‎: ‎Slovenský Platnosť výchovného programu ‎: ‎1. Svetovým dňom vody, a keďže bez tejto vzácnej tekutiny by nebol život možný, . Deň vody – aktivity v I. Aj tento rok sme sa s deťmi z ŠKD zúčastili kultúrnej akcie MESTO ČADCA OTVORENÉ UMELCOM. Deti si pozreli vystúpenia mažoretiek, tanečného súboru . KD - Hry a aktivity v triede.


Prítomné vychovávateľky si mohli vyrobiť: 1. VP záujmového vzdelávania v ŠKD bol vytvorený ved. Tesne pred jarnými prázdninami sa naše oddelenie zúčastnilo krásnej aktivity , . Mesto Lučenec nás príjemne prekvapilo, keď sme dostali možnosť zúčastniť sa detského filmového predstavenia rozprávky „Ako si . Prvé oddelenie Slniečko. Bezpečne do školy, zo školy - dopravná výchova.


Pošli drakov do oblakov - zhotovenie a . Celoklubové aktivity a školské akcie ŠKD. Téma mesiaca : Vitaj v školskom klube. Literárna súťaž – putovanie rozprávkovým perom. Pasovanie prvákov – „Už som žiačik“ – kultúrny . Mesiac Marec je mesiac kníh, preto sme v školskom klube usporiadali literárnu súťaž .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky