streda 27. júla 2016

Tanecne dvd pre deti

Zaspievajte a zahrajte si s deťmi na hudobnej výchove obľúbenú pesničku z rozprávky Perinbaba - Páslo dievča pávy. Pripravili sme pre vás . Klasické aj nové rozprávky s pozitívnym posolstvom napísala doktorka psychológie a nahovorilo ich známych slovenských hercov. Rozprávky s pesničkami na motívy ľudových rozprávok napísal Kráľ Miloslav ( Milo Kráľ). Na albume hrajú a spievajú Jana Oľhová, Alexander Bárta, Lucia .

Najočakávanejšie hudobné novinky na jednom mieste. To je naša ponuka hudobných CD nosičov. Vyberte si zo zahraničných aj českých interprétov. Veselé pesničky roztancujú a pomôžu k prvým slovíčkam. ROZPRÁVKY - Spievanka a Zahrajko prerozprávali dej známych a obľúbených rozprávok.


Kniha Riekanky, pesničky a rozprávky (Motlová Milada) – rýchle dodanie knižky a nízku cenu so zľavou nájdete na Preskoly. Neváhajte a inšpirujte sa .

Pesničky z rozprávok Hop a skok. Klebetník Osmijanko (Osmijankove rozprávky ) 2. Janko Hraško (Janko Hraško) 4. Get this from a library! Zlatá brána : Ľudové rozprávky , pesničky , hádanky, hry a povedačky. Radi tancujete, skáčete, spievate a jašíte sa do rytmu? Potom je toto CD pre vás ako stvorené.


Dve hodiny, jedna téma. Každú nedeľu od obeda až do druhej môžeš na Exprese počúvať špeciálny výber pesničiek , ktorý nikdy neznie . Všetky pesničky o Vašom dieťati nájdete aj v predajni ARC - Domáce potreby NOVÉ ZÁMKY (Výpalisko 65). Ak môžete, pred návštevou predajne tam zavolajte , . V našom e-shope nájdete CD a DVD s tými najlepšími rozprávkami , pesničkami a riekankami pre vaše detičky.


Vitajte v čarovnom svete detských príbehov a . Kniha je rozdelené na dve časti, v prvej deti nájdu známe i menej známe riekanky, vyčítanky, a pesničky. Sú tematicky rozdelené a tak ľahko vyberiete riekanku .

Dramatizované rozprávky , ktoré sú poprepletané množstvom krásnych piesní. Nakupujte najvýhodnejšie v najväčšom kníhkupectve na . Všetky informácie o produkte Audiokniha Pozitívne rozprávky s pesničkami - Michaela Pribilincová, porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a . Aj spisovatelia a muzikanti sú rodičmi, ktorým nie je jedno, aké knihy ich deti čítajú a akú hudbu počúvajú. A tak im vymýšľame pesničky a rozprávky. Roald Dahl Reads Charlie and the Chocolate Factory and Four More Stories, CD s rozprávkami v angličtine. Na jej čele stála vitrína s niekoľkými vydaniami slovenských . Nebudú samozrejme chýbať poučné, tanečné ani rozprávkové pesničky.


Aplikácia Spotify uverejnila, ktoré piesne uspeli u divákov natoľko, že sa dostali do TOP najpočúvanejších pesničiek od štúdia Disney. Všetky detské pesničky , ktoré ste počúvali už ako malé deti, nájdete v ponuke.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky