piatok 1. júla 2016

Set na opravu kože

Set na opravu kože

Sada na opravu kože - oprava odretej farby, škrabancov a trhlín. Táto sada obsahuje nástroj a farby, vďaka . Súprava SosCare umožňuje bezproblémové a rýchle opravy kožených výrobkov. Jednoducho opravte poškrabanie, poškodenia a praskliny na kožených . ATG Kožená súprava 4v- Sada na čistenie, opravu , farbenie a utesňovanie kože.

ATG Súprava na opravu kože 17- dielna – odstraňuje škrabance, odreniny a opotrebenia na koži a umelej koži na každom autosedadle. Najpredávanejšie: Ochranný set. Správne výrobky na čistenie, údržbu a opravu kože. Oprava poškodenia farieb na nábytkovej koži.


Naše no-teplo proces je veľmi jednoduché opraviť kože , vytvára lepší výsledok opravy , a to je silný, . Trhliny a praskliny sa móžu objaviť v dôsledku nehôd alebo starnutia. Opravný set Leatherson určený k oprave rôznych poškodení na koži , ako sú napríklad škrabance, oderky, farebné odtlačky od rôznych . Deprecated: Non-static.

Set na opravu kože

Sada je špeciálne navrhnutá pre opravu kožených povrchov domáceho nábytku alebo autosedačiek. Vrstva farebného poťahu slúži k oprave . Práve jednou z drobností, ktorá nás dlho netešila, bol stav kože na oboch, hlavne na vodičovej sedačke. Internetový obcho ktorý sprostredkováva predaj tovaru z Poľska na Slovensko a Česko. Doručenie tovaru priamo k vám domov.


Opraviť je možné vypálenú dieru po cigarete, vrásky ako aj zničený a zošúchaný povrch kože. Naša práca je čistenie, impregnácia a oprava existujúceho koženého čalúnenia - povrchu kože. Kožu nevymieňame - nečaluníme, my sa o kožu staráme . Pre opravy dier, vrypov a montážnych otvorov na palubných a prístrojových doskách, čalúnenie dverí áut a karavanov, pre opravy obkladov z umelej kože v . Všetky informácie o produkte. Hodnotenie a recenzie Pikatec Súprava na.


Ponúkame taktiež opravu poškodení na povrchu kože a kompletné renovácie kože. SK : Farby na kožu a koženku - Vzorkovníky, Ostatné, Brusivá, Základné farby a. Postup opravy laku, Náradie a pomôcky, Bezfarebné laky, . Je rozdiel, či je koža iba vyblednutá alebo má hlbšie ryhy či škrabanca. V prvom prípade ju totiž stačí len pretrieť roztokom .

SET NA ČISTENIE A IMPREGNÁCIU KOŽE je nakonfigurovaný tak, aby dokonale spĺňal všetky požiadavky starostlivosti o kožený interiér. Pri výbere tekutá koža pre opravu kožených výrobkov, musíte sa zamerať len . CLEVER REPAIR je rozumná a šetrná alternatívna oprava malých poškodení na vozidle. Vinylový sprej na opravu a skrášlenie kože a koženky. Cenovo výhodná sada na opravu a lepenie biliardových koží a kostíc a súkna. Dierovač na kožu bodový.


Nožík na stenčovanie kože. Maxeed Opravná sada na opravu kože SUPER ZĽAVA. Systém B- Opravy plastov v interiéri a exteriéri, kože a koženky,.


Systém G- 30ks set Paintless Dent Removal náradia,. Sme spoločnosť zaoberajúca sa kompletným profesionálnym servisom kože ,. Túto praktickú a užitočnú pomôcku môžete mať teraz stále pri sebe.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky