piatok 29. júla 2016

Kam s detmi tatry

Kam s detmi tatry

Penzión Mária na Liptove s bazénom. Skúsenosti sme nadobudli prácou . Hľadáte ubytovanie výlet s deťmi , Liptov ? Pozrite si našu stránku a vyberte si to najlepšie ubytovanie pre Vás. Kam s deťmi na dovolenku ?

Animačný program, detský bazén a iné atrakcie nájdete v hoteli Družba, ktorý je ideálny pre dovolenku s deťmi na Slovensku. Wellness hotel so zameraním na rodiny s deťmi si veľmi rýchlo našiel svoju. Postačí, vybrať si správny hotel na pobyt a dovolenku v Tatrách si užije celá rodina . Hostia ubytovaní v našom penzióne majú možnosť využiť počas celej doby pobytu zľavovú kartu LIPTOV CARD.


Zľavy až do výšky platia v aquaparkoch, . Vstup do kryokomory s teplotou -1⁰C v KRYO centrum Liptov. Ukladáme súbory cookies za účelom zlepšenia poskytovaných služieb. Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Neviete sa rozhodnúť kam s deťmi na dovolenku , alebo predĺžený víkend? Nájdite hotely v oblasti Liptov , sk. Rezervujte online, zaplaťte v hoteli.


Dobrá cena a žiadne rezervačné poplatky. Prečítajte si hodnotenie hotelov od skutočných . Tento rok sme si vybrali Liptov a ubytovali sme sa v Bodiciach – časti Liptovského Mikuláša. Tohtoročná dovolenka bola v niečom iná ako tie . Odoberajte najnovšie správy z Liptova. Náš penzión využívajú najmä rodiny s deťmi. Izby máme upravené tak, aby sa k nám zmestila aj členná rodina.


Personál tvoria majitelia. Pobyty v našom penzióne sú vhodné aj pre rodiny s deťmi , ktoré si užijú tú pravú. Rozhodli ste sa prežiť dovolenku či víkendový pobyt v prírode na Liptove ? Hotel Áčko je situovaný na začiatku rekreačnej oblasti Malinô Brdo - Skipark Ružomberok, iba 800m od údolnej stanice kabínkovej lanovky a km od centra.


Víkendové a wellness pobyty, dovolenky a zájazdy so zľavou až do. Cestujte za najlepšie ceny na trhu s jednotkou v zľavách. Garantujeme Vám 1.

Kam s detmi tatry

Demänovská ľadová, jaskyňa slobody, Stanišovská jaskyňa … Liptovské jaskyne patria medzi klenoty Slovenských jaskýň… Viac . Zľava na pobyt s deťmi. Ubytovanie na Liptove má množstvo pozitív. Chaty pre rodiny s deťmi : Dovolenka na chalupe v rázovitej oravskej obci Zázrivá na rozhraní. Objavujte krásy Liptova a relaxujte v bazénoch Bešeňová. Aktívna dovolenka pre rodiny s deťmi a vyznávačov turistiky, cykloturistiky, lyžovania či skialpinizmu.


Ticha lokalita, vhodne pre rodiny s detmi. Demänovskej Doliny s prekrásnym výhľadom na Liptov a panorámu Vysokých a Nízkych Tatier. Navštívte náš grandhotel v stredisku Jasná, ktorý patrí medzi obľúbené hotely v Nízkych Tatrách. Villa Bellevue sú apartmány v srdci Liptova v mestskej časti Bodice.


Ponúkame Vám ubytovanie a wellness len na skok od Jasnej, Chopku, Tatralandie či . Príďte si spolu s deťmi do nášho strediska vychutnať zvýhodnený balík. Vás wellness dovolenka s pestrým programom, Detským zábavným rajom, .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky