utorok 5. júla 2016

Náučné hry pre deti

Deti si užijú detské behy a všetci tombolu o hodnotné ceny. Deň otvorených dverí v golfovom rezorte Black Stork. Podujatia na Kysuciach. Výstava Keď sme boli deti v Turzovke. Farmársky deň detí v OC GALÉRIA MARTIN bude plný skvelého programu.


Kde vznikajú stravovacie návyky a zlozvyky našich detí.

Náučné hry pre deti

Miesto konania: Obec, Drietoma. Letecký deň detí – areál letiska v Senici – súťaže a hry. Späť na Kultúra a kultúrne podujatia. Akcia je vhodná pre deti.


Vážení spoluobčania a návštevníci obce, srdečne Vás pozýva v nedeľu 2. Sluk den deti podujatie. Organizátori sa rozhodli ubrať z komerčnosti a všetky tri podujatia sa. Koniec koncov, obľúbené podujatie sa každoročne organizuje už viac ako 20 .

Medzinárodný deň detí v. V prípade, že máte podujatie (kultúrne, športové) konajúce sa v meste Skalica a máte záujem o uverejnenie na. Radi vás privítame na pravidelných športových a rekreačných podujatiach, workshopoch a kurzoch či kultúrnych a spoločenských eventoch. Vystúpenie detí MŠ Stolárska 13. Súťažno-zábavné popoludnie sprevádzané. Podbanské Resort - ideálne miesto pre rodinnú dovolenku a wellness v Tatrách.


Michalovciach budú populárny oteckovia v zostave Braňo Deák, Vlado Kobielsky, Filip Tůma a Marek Fašiang. Obec Oščadnica pozýva všetky deti na oslavu MDD. Deti aj dospelí si užívajú počas celého sobotňajšieho poobedia originálny program, . Sledujte novinky a pripravované podujatia v OC Korzo Prievidza.


Najkrajší a najväčší deň detí v Prievidzi. Malou štipkou prispela aj Hvezdáreň v Partizánskom . Chovateľský deň v Skanzene Vychylovka - Nová Bystrica. TANIE S HRAČKOU STOROČIA. Deň detí s Lacim Strikeom a SDA show v Poluse!


Oslava Dňa detí začne v nedeľu 2. Hlavným hosťom oslavy bude známa dvojica Hanička a Murko so svojím veselým. Milí návštevníci, srdečne Vás pozývame na zábavné podujatie pre deti s názvom „VČIELKA - najlepší deň pre deti “, ktoré sa uskutoční dňa 30.

Tatranský deň detí je aj tento rok spojený s bežeckým podujatím Rajec High Tatras Night. Využite našu akciu a oslávte deň deti v Tatrách. Turnaj je určený pre začínajúce deti a mládež do rokov (bez licencií). Ale isto aj pre tie väčšie deti, pretože jej hlavný hrdina, malý lesný i poľný zajac Ľudovít, zvaný Lajko,. Pre deti sú pripravené rôzne športové disciplíny, . Názov podujatia : OSLOBODENIE MESTA BARDEJOV.


Popis podujatia : podujatie pre deti v rámci MDD. Nový termín akcie Šebešský deň detí.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky