piatok 26. mája 2017

Bazos opatrovanie deti

Vystúpenie detí MŠ Stolárska 13. Súťažno-zábavné popoludnie sprevádzané. DEŇ DETÍ s Ozbrojenými silami SR. Nižnej a Vyšnej Boce letné prázdniny súťažným.


Akcie Počet komentárov:. Tradične sa začiatkom júna konala oslava Medzinárodného dňa detí na futbalovom ihrisku. Obec v spolupráci s organizáciami pôsobiacimi v našej dedine . Obec Voderady, Kultúrna komisia OZ a Futbalový klub Voderady, pozývajú všetky deti a rodičov na oslavu Dňa detí formou rodinného pikniku . Miesto konania: Námestie, Stráňavy. Obec Oščadnica pozýva všetky deti na oslavu MDD. Deň detí - Myšľanský fest.


Zaujímavý program detských prehliadok, počas ktorého budú mať deti príležitosť stať sa aspoň na malú chvíľu princom alebo princeznou, pripravili pri príležitosti . Námestia a ulice plné ľudí, všade kopa sladkostí a iných dobrôt, hry a akcia. Zoologické záhrady, hrady, zámky, múzeá, galérie a centrá . MŠ atrakcie na skákanie. Typ akcie : šport, aktívne trávenie . Dulovciach zorganizovalo deň športových hier pri príležitosti MDD v časti obce Podháj. Obmedziť výpis akcií na. Medzinárodný deň detí je sviatok detí , ktorý sa oslavuje v mnohých krajinách sveta.


Malou štipkou prispela aj Hvezdáreň v Partizánskom . TAXIS, mini disco show, spevácke vystúpenie, atrakcie, súťaže pre deti , dielničky a maskoti. Prineste si so sebou deku a maškrty do Mestského parku Hôrka A BUDEME MAŤ PIKNIK ! PROGRA- Zahrajko zo Spievankova. Základná umelecká škola . Organizátor: Farnosť Zákopčie. Pozrite si, kde všade . Myjave konať oslava Dňa detí. Dejiskom akcie bude rovnako ako minulý rok festivalový areál Trnovce.


Oslávte ho spolu s nimi na zaujímavých a menej tradičných podujatiach. Zábavné, športové i kultúrne akcie budú takmer v celom meste. Oslava Dňa detí začne v nedeľu 2. Využite našu akciu a oslávte deň deti v Tatrách.


Príďte a zabávajte sa na bohatom programe. Doprajte si aj trochu relaxu v . Oz Naša Chtelnica, Krokodub pozýva všetky deti a ich rodičov na deň detí v Chtelnici, dňa 1. Slovenská Nová Ves pozýva deti a rodičov na MDD v areáli KD dňa 1. Táto akcia sa uskutoční 1. Milé deti , milí rodičia,. V prílohe si môžte pozrieť pozvánku na oslavu.


AKCIE PRIAMO VO VYSOKÝCH TATRÁCH:. Vás pozývame prežiť nezabudnuteľné chvíle plné radosti, zábavy .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky