pondelok 8. mája 2017

Dvd deti

Dvd deti

Na sklade, objednávajte však. JAROS MIRO - PESNICKY PRE (NE)POSLUSNE DETI 2. V našom e-shope nájdete CD a DVD s tými najlepšími rozprávkami,. Keď sme boli deti my - rodičia, so zatajeným dychom sme počúvali rozprávky na platniach.


Nejlepší filmy pro děti v každém věku z české i zahraniční produkce pořídíte na dvd -premiery. Dále v naší nabídce naleznete i ty nejlepší .

EnikiBeniki – pre rodinu všetko. Vitajte vo svete rodičov, ktorí chcú pre svoje deti to najlepšie. Hľadáte Rozprávky pre deti DVD ? Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! Video ČÍSLA s videoklipom BODKY z DVD Pripraviť sa, pozor, štart! DVD pro děti s generačně známými pohádkami.


DVD , která obsahují veškeré díly vašich oblíbených večerníčků. Nemusíte tedy čekat na pohádku a omezovat . Děti milují Krtkova dobrodružství nebo Disney DVD , pořiďte vašim dětem.

Dvd deti

Nacházíte se: DVD filmy Pohádky. Akční ceny na DVD a Blu-ray od MagicBoxu. DVD - Klbko a rodina postupne poodhalí, v čom je tajomstvo Svätej rodiny a vďaka. DVD - EkoKlbko, obsahuje televíznych relácii pre deti , ktoré boli . DVD : Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti V prodeji od 22.


Jaroš Miro - Pesničky pre (ne)poslušné deti DVD. Pred rokom vydal Miro Jaroš album Pesničky pre (ne)poslušné deti a záujem o jeho detskú tvorbu okamžite . Deti - Dvd rozpravky bazár. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej . DVD obsahuje hudobných videoklipov k pesničkám z albumu plus novinky ( Poď cvičiť, Lakomec a Do školy sa teším). Best Of Viktor Kubal (DVD ). DVD „Rozprávky pre deti v slovenskom posunkovom jazyku“ boli nahraté vďaka projektu občianskemu združeniu DeafStudio s finančnou podporou od Nadácie . Už rokov tvoria Spievanka a Zahrajko pre deti. Výsledkom ich úsilia sú okrem pesničkových CD aj tieto jedinečné hudobné DVD pre deti.


Konečne je tu dlhoočakávané druhé DVD Mira Jaroša plné nových, motivačných videoklipov pre deti.

Nájdete na ňom obľúbené Šteniatko, Cestu do rozprávky . Dnes ušetríte € vďaka zľave. Vstupenky a informácie o nadchádzajúcom festivale. Detský projekt PACI PAC vydáva svoje debutové CD a DVD. Ide o vlastnú tvorbu, určenú deťom -škôlkarom, ktorú naspievala talentovaná . Jedno dieťa s blikajúcou helmou, jeden útek z väzenia, jedno priateľstvo s kanárikom, jeden výlet k moru.


Prvý hraný film oceňovaného dokumentaristu Jara. Angličtina pro nejmenší děti na DVD , obsahuje anglické výukové video.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky