pondelok 22. mája 2017

Horkýže slíže koncerty

Na oficiálnych stránkach nájdeš všetky informácie a novinky od kapely Horkýže slíže , aktuálne koncerty , albumy, triká, mikiny. Vyber si koncert alebo festival a kúp výhodne vstupenky v predpredaji. Beánia Žilinských Študentov. Na GoOut sa dozvieš všetky novinky, koncert , najnovšie info, vstupenky a viac.


Liberec, ČR Klub DK Liberec so 23.

Horkýže slíže koncerty

Hradec Králové, ČR Klub KD. Príď aj ty a zaži koncert kapely Horkýže Slíze a predkapely KOMA na futbalovom štadióne v Bánovej,. Horkyže slíže - Živák (Shanghai cola tour) - full koncert video live 01.


V rámci DOUBLE TOUR kapely proběhne koncert ve středu 20. Zatiaľ tu nie sú žiadne koncerty. Hodového koncertu prináša Mládežnícky parlament Vráble a Mesto Vráble už 11.


VENUE: 2Venue, 2Great Portland St, London W1W 5PN. Otvorenie amfiteátra - 18:hod.

Horkýže Slíže :-) CENY VSTUPENIEK: 1-€ voľné státie 2-€ VIP balkon - len v Piano clube. Mad frequency - 20: hod. Koniec koncertu - 22:hod. Vypredaná športová hala a úžasná atmosféra! HORKÝŽE SLÍŽE - 21:hod.


Vstup do areálu od 16:30. Koncert sa uskutoční v DK Cífer. Predskokani: FidliCanti z Orešian (krst CD-čka). O koncerte a vstupenkách sa dozvieš medzi prvými.


Získaj extra výhody a staň sa top fanúšikom. Přehradě Les Království, Bílá Třemešná. Nakup levně, pohodlně a bez . Rockový koncert – Horkýže Slíže. Tři sestry jsou česká hudební skupina hrající původně punk.


Kúpalisku Pác, v prípade zlého počasia v DK Cífer. To vše proto, aby byli .

Horkýže slíže koncerty

Fanúšikovia z Trenčína a Žiliny, ktorí si nestihli kúpiť vstupenky, sa môžu presunúť do miest Bratislava, Nitra, Brezno alebo Košice. Upřímně, chci si usnadnit koncerty a hrát během koncertu na různé . PREDAM VSTUPENKU NA horkyze slize V SOBOTU 21. Slovenská kapela si letos připomíná už let existence, rozhodně se nechystají pokračovat svou tvorbu.


Naopak pilně pracují na novém albu, . Kuko vo februári odohrá v Čechách posledné koncerty na basgitare a počas slovenského turné v marci bude už kapela hrať s novým basákom. Boli sme, sme a aj budeme . V Bratislave spievala so Slížami zaplnená Hant . Pustite Karola – Horkýže Slíže. GARAGE Club - tématický rock and rollový klub v Ostravě.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky