streda 24. mája 2017

Ortopedická ambulancia nitra

Tieto informácie Vám poskytuje prevádzkovateľ, ktorým je obchodná spoločnosť eČasenka, s. Poliklinika MEDICENTRUM Nitra - Čajkovského 4. Ortopedická ambulancia. Druh zariadenia: ortopedická ambulancia. Odborné zameranie: ortopédia. Otvorenie ambulancií v Nitre , Šali a Banskej Štiavnici.


Drahomír Galbavý, Avelane, s. Vyšetrovanie novorodencov . Liečba ochorení kostí, svalov, šliach, ortopedická protetika. Katalóg Služby a remeslá. Táto ambulancia nemá nastavené žiadne ordinačné hodiny.


Harry Homér, ortopedická ambulancia , Nitra. Podotech je jedna z mála firiem na Slovensku s vlastnou dielňou na ručnú výrobu individuálnej obuvi. Nitre v bezprostrednej blízkosti Nitrianskej fakultnej nemocnice. V poliklinike sa nachádzajú ambulancie poskytujúce primárnu zdravotnú starostlivosť,. Inovatívna výroba individuálne zhotovovaných ortopedicko-protetických pomôcok.


V rámci inovácii v oblasti výroby. Všeobecná sestra - Nitra. Ambulantná sestra - angiologická ambulancia. Pacient dostane na jednom mieste aj ortopedické pomôcky a . FYZIO KLINIK prevádzkuje dve ambulancie , ortopedickú a rehabilitačnú ambulanciu. Dušan Lauko - DL ORTHOME spol.


Ponúkame vyšetrenia, konzultácie, konzervatívnu liečbu, predaj . Nakoľko máme operačný deň v pondelok, pacienti sa prijímajú v nedeľu cez internú ambulanciu medzi 15:– 16:hod. Na príjem si donesú zdravotnú . Peter Sijka, neordinuje 16. Zastupuje: ambulancia nemá zastúpenie.


Invisalign vyrovnáva zuby pomocou takmer . Procare Medicínske centrum Nitra. Poskytujeme komplexnú ambulantnú starostlivosť v odbore ortopédia. Martina Juríčka v Nových Zámkoch.


Srdečne Vás víta novootvorená ambulancia všeobecného lekára pre dospelých. Objednajte sa na ortopedické vyšetrenie. Centrum ortopédie a chirurgie, ambulancia a pracovisko jednodňovej chirurgie. Nachádzate sa tu: Pnjch. Prosim neviete mi poradit kde v Nitre na Chrenovej je lekar ku.


Blanka Chovančíková Suchancová, PhD. Oftalmologická ambulancia. Neurologická ambulancia.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky