piatok 19. mája 2017

Jarné námety

Obecná knižnica v Zázrivej v rámci mesiaca marca ako „Marec – mesiac knihy “ a v rámci 18. Týždňa slovenských knižníc“ . V mesiaci marec navštívili našu Záhorskú knižnicu základné aj materské školy zo Senice aj okolia. Pre druhákov zo všetkých základných . Okrem toho, že jar je už na obzore, sa o tomto mesiaci hovorí aj ako o ,, mesiaci knihy “.

Jarné námety

Tweet about this on Twitter. Nabáda nás zamyslieť sa, aký vzťah máme ku knihám, aké sú naše čitateľské záujmy, . Mesiac marec sa nám už tradične spája s knihami. Už roky mesiac Marec spájame nielen s príchodom jari, ale aj s knihou. Je tajomná, odpovedá na mnohé otázky.


Kniha – priateľ človeka. Podľa jednej verzie sa stal mesiacom knihy práve preto, lebo v tomto mesiaci sa narodil a .

Jarné námety

História marca ako mesiaca knihy siaha do nie príliš dávnej minulosti. Každoročne žiaci prvých ročníkov navštívia pri príležitosti mesiaca Marca – mesiaca knihy Mestskú knižnicu vo Vrábľoch. Práve to obdobie, keď sa začína objavovať slniečko asi nikto netúži byť zavretý doma a čítať knihy.


Možno iba zopár knihomoľov, ktorý si . Viem, že existuje veľa ľudí, ktorí by nevymenili čítanie za nič na svete. Tento typ ľudí v podstate toto moje . Tu ich privítala pani Molnárová a krátkou . Neviem presne od ktorého roku, ale celkom určite viem, že už mnohé desaťročia sa marec stal aj mesiacom knihy. A je tomu tak aj tohto roku.


Pozývame Vás na podujatia. Veď aj kniha život je a ako človek žije –. V obecnej knižnici budeme i tento rok . Unsubscribe from TV Hronka? Prečo si mesiac knihy pripomíname práve v . Marec - mesiac knihy “ je pre knižnice sviatkom a Knižnica Ružinov už tradične sviatok knihy oslavuje prácou a zvýšenou aktivitou knižničných .

Jarné námety

Významná kultúrna akcia Mesiac knihy už tradične každý rok v marci podnecuje lásku a úctu čitateľov ku knihám ako masovému prostriedku politickej, kultúrnej . Už je tu opäť marec mesiac knihy ! Naša kolegyňa Sára z recepcie odporúča Hotel od Arthur Hailey. Slávny román sa odohráva v hoteli St. Univerzitná knižnica oslávila marec – mesiac knihy.


Marec - Mesiac knihy K dobrej knihe je treba dobrých čitateľov. Už tradične mesiac marec spájame nielen s príchodom jari, ale i mesiacom knihy. Prednáška pre žiakov ZŠ v Jarabine o knihe BALADY VÝCHODNÉHO SLOVENSKA. Vám poviemilujem ich!


Je v dnešnej dobe internetu vôbec potrebná kniha v papierovej verzii. Otestovali sme elektronickú podobu knihy a zavítali sme do knižnice a . B o knihách, autoroch a ilustrátoroch. Deti predstavovali svoje obľúbené knihy , mená autorov aj . Marec je mesiacom knihy, preto sme pre žiakov pripravili tvorivé dielne venované.


Pripomíname si mesiac knihy. S knižkami sa stretávame od útleho detstva a aj dnes, v dobe nových a rýchlych informačných . Fotogaléria - Tvorenie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky