pondelok 13. augusta 2018

Darujem psa

Vyberajte z 1inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej . Databáza psov , ktorých majitelia sa rozhodli psíka z rôznych dôvodov darovať.

Otec lilac and tan a matka ciernobiely strakos s modrym genom), pes je cipovany. Bezplatná inzercia, darujem psa predaj a inzercia. V tejto sekcii nájdete zvieratá, ktorým ich pôvodní majitelia hľadajú domov.


Viac informácií Vám poskytneme na kontaktnom čísle pri konkrétnom . Dôvod je presťahovanie sa a tam si psíka nemôž. Ak ma niekto zaujem píš . Za peniaze sa dá kúpiť celkom pekný pes, ale nedá sa kúpiť jeho kývanie chvostom. Vybírejte z inzerátů.

Darujem psa

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Darujem do dobrých rúk mladú socializovanú fenku. Najděte co potřebujete ve Vaší . Chovateľská stanica s ročnou tradíciou chovu švajč. Nemám nikoho známeho, kto by už psa - aj dvoch - nemal, a kto nemá, ani ho nechce.


Mne sa nedavno podarilo umiestnit psov cez internetove inzeraty - za par dni mi vyvolavali ludia. Inak moj osobny nazor je, ze pokial sa Tu psik paci, chcela . Online inzercia a inzeráty zadarmo. Už nehľadajte darujem steniatka, inzercia. Narodili sa Vám šteniatka? Nemôžete si psíka nechať z nejakých rodinných alebo zdravotných dôvodov?


Nemusíte ho dávať do útulku. Bazár so zvieratami - riadková inzercia - predaj psov, mačiek, domácich. Všetko o psoch, bezplatná inzercia, predám, kúpim, darujem psa.


Rady veterinára, rady od chovateľov.

Darujem psa

Vytvorte si vlastnú webstránku pre svojho psíka. Dobry den, surne darujem 7-rocnu fenku Americkeho stafordshierskeho teriera. Len do dobry ruk a najlepsie Presov a okolie.


Ponukam uplne nové svetriky vhodne pre šteniatko alebo maleho psika. Teriér Jacka Russella, Jack Russel na predaj. Má rád deti aj starších ľudí.


Je priatelský a vhodný do domu so záhradou. Tento inzerát už nie je aktuálny. Pozrite si nové inzeráty z kategórie . OZ Trenčiansky Útulok sa stará o psíkov v Karanténnej stanici Trenčín.


Našim cieľom je pomôcť nájsť domov opusteným a týraným psíkom. OZ Tulák včera oslovila ľudí majiteľka psíka , ktorý sa stratil v Šintave. Mnoho ľudí si pri výbere neuvedomuje, že rôzne plemená či kríženci psov sa nelíšia len vzhľadom, ale aj povahou a vlastnosťami. Z toho obrovského množstva .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky