utorok 28. augusta 2018

Den deti košice

Môžete stráviť s nami deň nabitý prednáškami, diskusiami a aktivitami pre deti. Prvý júnový deň je už od nepamäti venovaný deťom. Kam do mesta je kultúrno-spoločenský sprievodca kultúrnymi akciami, ale aj firmami na celom území Slovenska. Veľký detský deň sa blíži: PROGRAM, ako ho môžete osláviť s najmenšími v Košiciach. Zostavili sme výber našich tipov na zaujímavé akcie, ktoré sa k MDD uskutočnia v Košiciach.


Skoro všetky mestské časti, ale aj centrá voľného času či iné organizácie pripravili pre deti.

Den deti košice

Medzinárodný deň detí už klope na dvere. Na deti a ich rodičov . Ninja factor dráha, koleso šťastia s tombolou o hlavnú výhru. Blíži sa sviatok všetkých detí a keďže v tomto roku pripadá na pondelok, pracovníci oddelenia kultúry Mestskej časti Košice – Západ sa rozhodli, že oslavu Dňa . Knižnica pre mládež mesta Košice dáva do pozornosti:.


Zápisné pre deti do rokov, pre deti od – rokov, deti od rokov a dospelí, ŤZP, jednorazové . Poďte s nami zažiť deň pestrofarebnej jesene v Tatrách. Pestrý kultúrny program, sprievodné hry, súťaže pre deti a ich rodičov, . Pri objednávke v deň podujatia platí zľava na kúpu e-kolobežky a e-bicykla.

Návrat k fotoalbumom. Bezpečne do školy a domov – ŠKD 11. Sme tu s vami už rokov! Zažite mesto v inom šate -… Košice. Z podujatia budú zhotovované fotografie, ktoré budú zverejnené v médiách a na sociálnej sieti.


Pri príležitosti Dňa detí budeme 31. A spolu s nami herci, speváci, moderátori a ďalšie osobnosti . Takéto železničky neskôr vznikli aj v Prešove, Plzni, či iných mestách Československa. Zachoval sa však iba tá v Košiciach. Hudobno-interaktívny projekt pre najmenších poslucháčov s Luciou Lužinskou, autorkou úspešného konceptu Jazz ide do školy, ktorá vedie vokálne dielne a . Tak nezabudni, že je ti toľko, na koľko sa cítiš a zastav sa na jednu . Dokumenty na stiahnutie. Počasie zrejme nebude veľmi slnečne naladené, no Mestská krytá plaváreň si pripravila . Košiciach - miesto pre Váš oddych, relax,.


Narodeninové oslavy, firemné párty, MDD , Mikuláš, Halloween, karneval,. Do skladby našich výrobkov patria produkty s vysokou. Oficiálna stránka mestskej časti Košice - Vyšné Opátske.


Autor: MČ Košice - Pereš.

Den deti košice

Aj napriek upršanému počasiu sa všetci rodinní príslušníci, bez rozdielu veku,už po štvrtýkrát zabávali na Drabke! Deň detí na Olympii_pozvánka. Deň škrášlenia okolia obce Mokrance 4. Seminár k akčnému plánu okresu Košice okolie (4).

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky