utorok 7. augusta 2018

Vysoke tatry s detmi

Pohyb medzi stromami, test obratnosti a rovnováhy. Lanové parky umožňujú šantenie v lese vysoko nad zemou nie len deťom , ale aj vám a vašim . V tejto časti sa pozrieme, kam by sa dalo ísť s vekovou kategóriou až rokov. Aj s deťmi sa dá čo-to pochodiť v našich veľhorách.


Postupne sa s vami podelím s mojimi ročnými skúsenosťami.

V prvej časti sa budeme . Pedal Planet v Novej Polianke patrí k jednej z najväčších súkromných zbierok šliapacích autíčok v Európe. Krása Vysokých Tatier je aj pre rodiny s deťmi. Práve najmenší návštevníci môžu s rodičmi spoznávať zákutia Tatier na nenáročných . Prichádzate na letnú dovolenku do Tatier spolu s deťmi ? V Tatrách jsem byla poprvé, když mi byly tři roky.


Vysoké Tatry sú počas letných mesiacov ako stvorené na objavovanie najkrajších. Byla to jedna z mých prvních „ dovolených“ Tatry jsem Slovákům vždy v dobrém záviděla.

Chcete si užiť s deťmi zimu a sneh a pritom nie ste vyznávači lyžovania? Elišky, ktorú si nesmiete pri potulkách Vysokými Tatrami nechať ujsť. Máte doma drobcov, ktorým by ste radi ukázali krásy našich veľhôr, ale nie ste si istí, či zvládnu tatranské túry? Máme za sebou jednu z nejkrásnějších dovolených.


A to dokonce se třemi dětmi. Jak se nám to podařilo? Všechno bylo perfektní.


Architektonicky významné budovy, Sakrálne a . Rodiny s menšími deťmi sa môžu vydať na menej náročné trasy a . Poprvé jsme v Tatrách výletovali v lednu. Hľadáte Ubytovanie pre rodiny s deťmi vo Vysokých Tatrách? Vyberte si z najväčšej ponuky až 4ubytovaní. Rezervujte priamo u majiteľa za najnižšiu cenu.


Budete brát s sebou na hory děti? Podívejte se, jaké možnosti v Tatrách po celý rok najdete. Možností je hodně, pro nejmenší i pro odrostlé.

Vysoke tatry s detmi

Kompletní turistický průvodce Vysokými Tatrami, který se vám bude hodit. Chcete pripraviť svojim deťom niečo výnimočné ? Vezmite ich na výlet lanovkou až pod strmé štíty tatranských velikánov. Tatranské lanovky sú jeden z najobľúbnejších spôsobov, ako si pobyt v Tatrách spríjemniť a spoznať ich.


Odhalia vám hory z inej perspektívy. Máme pre vás ubytovania ako stvorené na pobyty s deťmi. Prosím, zadajte svoju destináciu.


Ideální destinací pro rodiny s malými dětmi je Starý Smokovec, ze kterého se . Hotel Sorea Titris v Tatranskej Lomnici ponúka viacero atrakcií, ideálne pre rodiny z deťmi.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky