piatok 31. augusta 2018

Príslovia o živote

Príslovia o živote

Najzaujímavejšie citáty o živote od autorov z celého sveta - výber vtipných, inšpiratívnych a motivačných citátov na tému život. Poznáte týchto citátov na zamyslenie o živote od najkreatívnejších a najväčších ľudí histórie? Po ich prečítaní už veľa vecí nebudete vidieť . Když vánek unáší vůni rozkvetlých květin, pak včely samy přilétají. Hovoria nám o živote , úspechu, ľuďoch, zdraví, bohatstve, Bohu, láske a mnohých iných oblastiach života. Dej každému dni příležitost, aby se mohl stát tím nejkrásnějším dnem v tvém životě.


Niekedy plynie život ako krásna melódia, niekedy ako ťažký boj, ale nikdy nezabúdaj, že je. Iba život , ktorý žijeme pre ostatných, stojí za to. Nejzajímavější citáty o životě a lidech od autorů z celého světa - výběr vtipných, inspirativních a motivačních citátů na téma lidé, hlupák, šílenství, ženy, žena, . Niet krajších rozprávok, ako tie ktoré píše sám život. Každý je občas zradený. No rozdielne sú naše odpovede.


Bude z teba vďaka tomu lepšia . Len tak, o živote (Ivet Tomášková). Slovenské príslovia , porekadlá, úslovia a hádanky. Tam bol život : keď boli štyri knedle za groš a polievka zadarmo.


Sedí dvě blechy na patníku u cesty a kouří. Jde okolo pes a jedna blecha říká druhé: „Dělej, típni to, už nám to jede! Indiánske citáty od známych osobností spomedzi pôvodných obyvateľov Ameriky.


Citáty o životě - 1úžasných citátů. Vzdať sa, keď je všetko proti tebe, je známka slabosti a . Aj vy milujete nekonečné konverzácie o živote ? O tom, čo je dôležité, ako to vlastne v tom živote chodí, či sa oplatí ostať v tom vzťahu, či je teraz správny ča. Neopúšťaj niekoho koho miluješ, pre niekoho kto sa ti páči. Pretože ten ťa raz opustí, pre toho koho naozaj miluje. Spomienky sú jediný raj z . Váš čas je obmedzený, tak ho neplytvajte a nežite život niekoho iného.


Nedovoľte, aby hluk názorov ostatných potlačil váš vnútorný hlas. A najdôležitejšie, majte . Je úplne zbytočné pýtať sa, či má život zmysel alebo nie. To znamená, že ste v živote za niečo bojovali. Zajímavé i humorné citáty známých i neznámých . I tá najťažšia hodina v živote má len minút.


Najlepšie výroky slávnych. Nejlepší citáty o životě od mnoha slavných osobností. Podívej se na citáty o životě , ale i mnohé další citáty, nejen na téma život. Tento pin objavil(a) jana hroncekova.


Príslovia a porekadlá z Číny). Objavte (a uložte si) svoje vlastné piny na Pintereste. Hľadátena na Valentína overené romantické vyznanie? Inšpirujte sa najkrajšími scénami z obľúbených filmov o láske.


Online zbierka citátov, múdrostí a aforizmov písaných na maľované kamene. Nech dobrým životom ukáže svoje skutky v múdrej skromnosti. Som Ti vďačná, že si majákom v mojom živote , akýmsi referenčným bodom.


Všimli ste si, že tí najchytrejší žiaci v škole nie sú tými, ktorým sa darí v živote. Peržania posielajú chlapcov do školy, aby sa tam učili spravodlivosti, . V životě máte vždy na výběr ze dvou možností. Buď se stanete pánem svého osudu, nebo obětí okolností!


Obrázek: gratisography.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky