pondelok 27. augusta 2018

Vzorkovník farieb na stenu

Vzorkovník farieb na stenu

Nitrokombinácia živice a laku vhodné na kov, drevo, kameň, polystyrén a plasty. Aplikuje sa na zadnú stranu skla! Návod: Pred použitím farbu dôkladne pretrepeme.


STYRO 1ml červená č. Všetky plasty vo vnútri aj vonku. MFH army farba coyote matná, litr. POUŽITIE: Umožňuje dekoráciu veľkého množstva materiálov ako sú drevo, melamín, plátno, kov, plasty , kartón, dokonca aj sklo. Vdaka baleniu farby v spreji je takato farba lahko prenosna okamzite pouzitelna a jednoducho aplikovatelne.


Vysoko kvalitná akrylová farba na vodnej báze. Farba v spreji na plast. Táto univerzálna farba v širokej škále odtieňov RAL je vhodná na hobby aj profi. Deco Color Plastic Primer 400ml - základ na plasty bezfarebný Skladom ks.


Motip Spray Plast Fólia v spreji BIELA LESKLÁ. MOTIP Spray plast biely lesklý 400ml. Skontrolujte kompatibilitu farby s podkladom. Dupli Color Izolačný základ v spreji. Kov, všetky druhy základných kovových povrchov, sklolaminátové plasty , polyesterové tmely, 2K akrylátové plniče . Univerzálne farby v spreji.


Autolaky a farby v spreji pre tunning. Akrylová farba v spreji v RAL odtieňoch. PLASTIC-je určený na plastové komponenty, výborná priľnavosť na tvrdé plastové . Pintyplus EVOLUTION metalická farba v spreji. Metalická farba v spreji. Základ na plast v spreji TECH 4ml.


Dokonalo priľne na akýkoľvek podklad: drevo, kov, kameň, lepenka a niektoré plasty. Dôkladne odmastíme plochu, na ktorú chceme. Syntetická farba na imitáciu zrkalda - farba na plast Použitie : Pred použitým farbu dôkladne pretrepeme. Môžete si vytvoriť krásny zrkadlový efekt plochých a zakrivených plôch. Zrkadlová farba v spreji na plast Mirror Mist PENTART Zrkadlová farba v spreji na plastNovinkou v našom sortimente výrobkov je zrkadlová farba v spreji od . Kriedová farba v spreji , ktorá vytvára ultramatný vintage zamatový vzhľad.


Vďaka baleniu farby v spreji je takáto farba ľahko prenosná, okamžite. CAR´S Dupli-color rally spray - farba v speji 6ml. Flexibilná stiahnuteľná ochranná fólia v spreji. BODY Bumper paint TEXTURE SPRAY čierna krupkovaná farba na plast 400ml.


Ponúkame plnenie sprejov , priemyselné farby a kompletnú ponuku pre lakovanie. Je rýchloschnúca termoplastická akrylátová farba na plasty. Pinty plus sprej Tech základ na plasty.


Bezfarebný základný náter vhodný na väčšinu plastov.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky