utorok 13. novembra 2018

Farba v spreji na plast

Základné farby a plniče na: - plasty. Sú veľmi dôležité pre dosiahnutie profesionálneho výsledku. Nachádzate sa v kategórii farba v spreji vhodná do exteriéru. ISOKOR GLASS, ISOKOR PLAST - KOV . Motip Spray Plast Fólia v spreji, odtieň - biela lesklá 400ml .

Farba v spreji na plast

BODY PLASTOFIX 3je špeciálna základná farba na plasty v spreji vhodná na väčšinu plastov: plastové diely automobilov a motoriek, záhradný nábytok atď. Farba v spreji - základ na plasty Transparentný Dupli-Color (400ml). Primalex novinka akrylátové spreje ponúka univerzálne a jednoduché.


Farba na plasty v spreji - čierna matná BODY BUMPER PAINT Textured (400ml). UNIVERZÁLNA FARBA VE SPREJI. Vysoko kvalitná akrylová farba na vodnej báze.


Táto univerzálna farba v širokej škále odtieňov RAL je vhodná na hobby aj profi.

Deco Color Plastic Primer 400ml - základ na plasty bezfarebný Skladom ks. MOTIP Spray plast biely lesklý 400ml. Skontrolujte kompatibilitu farby s podkladom.


Farby v spreji : doručenie domov alebo na predajňu. Dupli Color Izolačný základ v spreji. Zrkadlová farba v spreji na plast Mirror Mist PENTART Zrkadlová farba v spreji na plastNovinkou v našom sortimente výrobkov je.


Kov, všetky druhy základných kovových povrchov, sklolaminátové plasty , polyesterové tmely, 2K akrylátové plniče . Univerzálne farby v spreji. Autolaky a farby v spreji pre tunning. Akrylová farba v spreji v RAL odtieňoch. Farba - na plasty Antracit matná - 400ml sprej - PLASTIC - DUPLI-COLOR. PLASTIC-je určený na plastové komponenty, výborná priľnavosť na tvrdé plastové . Pintyplus EVOLUTION metalická farba v spreji.


Metalická farba v spreji. Dokonalo priľne na akýkoľvek podklad: drevo, kov, kameň, lepenka a niektoré plasty. Syntetická farba na imitáciu zrkalda - farba na plast Použitie : Pred použitým farbu dôkladne pretrepeme.

Farba v spreji na plast

Dôkladne odmastíme plochu, na ktorú chceme. Farba tvoriaca rozprašovaním zrkadlové plochy. Môžete si vytvoriť krásny zrkadlový efekt plochých a zakrivených plôch. Kriedová farba v spreji , ktorá vytvára ultramatný vintage zamatový vzhľad. Vďaka baleniu farby v spreji je takáto farba ľahko prenosná, okamžite.


CAR´S Dupli-color rally spray - farba v speji 6ml. Flexibilná stiahnuteľná ochranná fólia v spreji. BODY Bumper paint TEXTURE SPRAY čierna krupkovaná farba na plast 400ml. Ponúkame plnenie sprejov , priemyselné farby a kompletnú ponuku pre lakovanie. Je rýchloschnúca termoplastická akrylátová farba na plasty.


Pinty plus sprej Tech základ na plasty. Bezfarebný základný náter vhodný na väčšinu plastov.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky