piatok 9. novembra 2018

Flaky na bruchu

Flaky na bruchu

Nachádzate sa v kategórii vrchná farba v spreji na auto. Nájdete tu viac ako odtieňov Škoda, gumové fodstrániteľné farby PlastiDip, ale aj neonové farby na . Je určená na plasty, umelú a pravú kožu a hladké napnuté tkaniny. Prípravok na suché čistenie textilu Detap sprej 400ml. Podobne ako pri topánkach, aj v aute koža jednoducho stráca svoju.


Je to sprej , ktorým nastriekate sklo a potom pretriete antistatickou . Početna › Auto kozmetika › Auto kozmetika › Koža ,tekstil,vinil. Prirodna esencijalna ulja štite kožu od sušenja. Kategorija Ostala auto oprema . Sonax ľahšie a rýchlejšie. SONAX Čistiace utierky na kožu - čistia rýchlo, jednoducho a dôkladne . Ima dugotrajnu boju, sjaj i zadržava originalnu strukturu materijala.


Upotreba: Utvrditi da je podloga za farbanje suva i čista. Dobro promućkati sprej. Reparacija koze Filerom za kozu. Kvalitná dvojzložková farba na plastové povrchy a umelú kožu ľahko priľne k povrchu.


E-shop auto1- to sú autodoplnky, tuning, oleje, kozmetika a omnoho viac. Rýchlo a prehľadne, za najlepšie ceny. Impregnačný sprej na textil, obuv, kožu Vodu odpudzujúci sprej na báze silikónu. Farba je vhodná na úpravu . Vytvára ochranú vrstvu, ktorá prepúšťa vzduch, nezanecháva škvrny. Opakujeme tento postup, kým nevyleštíme celú plochu auta.


SPREJ ZA KOŽU I PLASTIKU, Foliatec CRVENI MAT, 400ML. Dakle, ja sam prosle godine, kupio sonaxovo sredstvo za odrzavanje i ciscenje koze, medjutim nakon nanosenja koza matira i izgleda nekako . Ideální na kožené potahy, kožené interiéry automobilů , sedací soupravy, kabáty, kožená. Balenie: 4ml sprej CARLSON čistič kože, prípravok dokonale čistí, . KLETAN 2v- čistič a kondicionér na kožu. MAFRA- PULIMAX kg -Univerzálny čistiaci prostriedok pre interiér auta empty.


HG sprej na kožu 3ml: doručenie domov alebo na predajňu. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Jarná očista auta po dlhom zimnom období. Tento sprej je veľmi jednoduchý na použitie a nevyžaduje žiadne ďalšie vybavenie. Ukážme si, ako sa správne starať o kožu v aute , aby nám dlho vydržala ako nová.


Kokpit sprej za čišćenje,. Sprej kokpit - pena MOTIP. See more ideas about K. AREON Maramice - Koža Can Opener. SREDSTVO ZA ODRZAVANJE I NEGU GUME NA AUTOMOBILU 2ML NIGRIN. Ochranný sprej na kožu.


Vodeodpudivé účinky (impregnačný efekt), ochrana a predĺženie životnosti, chráni všetky druhy hladkej kože a materiálov s . Zvláčňuje kožu , oživuje farbu, odpudzuje vodu a zabraňuje procesu starnutia kože. Autokozmetika v eshope AUTO KELLY SLOVAKIA, s. Krém používajte len na čistý a suchý . Pretože tento nenápadný sprej so žltým logom má toľko možných využití, že by bolo. Nastriekajte WD-na okná svojho auta , aby cez noc nezamrzli.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky