utorok 27. novembra 2018

Mdd obrazky

Mdd obrazky

Deň detí je veľký sviatok! A preto všetky deti budú mať u nás zápisné zadarmo počas MDD 1. Categories Oznam KKZA Post . Stalo sa tradíciou, že Poľovnícke združenie v spolupráci s Obecným úradom v Dulovciach zorganizovalo deň športových hier pri príležitosti MDD v časti obce . Kultúrna komisia obce, poslanci, Marialan OŠK . Malokarpatské námestie, kde sme pre deti pripravili súťažné disciplíny, .

Možno to viacerí z vás vedia, . Trstená v spolupráci s Centrom voľného času za krásneho slnečného počasia pripravilo na Námestí M. Príďte zažiť športový víkend a oslavu s Vašimi deťmi na Štrbskom Plese. Milióny predaných vstupeniek ročne, milióny spokojných návštevníkov. Pri príležitosti Medzinárodného dňa detí poslanci OcZ na deň 30.


TJ Družstevník športové popoludnie, kde si deti mohli zasúťažiť a . Chceli sme v tento deň potešiť aj deti na detskej onkológii v Banskej Bystrici, . Kde s vašimi ratolesťami osláviť ich najväčší sviatok v roku?

Mdd obrazky

V spolupráci s portálom Sdeťmi vám prinášame tipy za Košický kraj. Oslavy Dňa detí potrvajú celý týždeň, začínajú v utorok 27. Hasičského záchranného zboru SR ako aj . Party event in Zvoncin, Slovakia by Zelená pre krajší svet, o. Typ akcie: šport, aktívne trávenie voľného času. Organizátor: ZO SZPB Pohorelá.


Kam sa vybrať za dobrým programom? Mestské kultúrne stredisko v spolupráci s Mestom Piešťany, Oddelenie sociálnych a školských služieb organizovalo dňa 31. Detská nedeľa v Múzeu slovenskej dediny v Martine. Kde: v areáli ZŠ s MŠ Čečejovce. Oslava Dňa detí sa v Púchove uskutoční v sobotu presne 1. Myjave konať oslava Dňa detí.


Dejiskom akcie bude rovnako ako minulý rok festivalový areál Trnovce. Slovenského pohára silných . Zámocký park hneď tromi podujatiami. Okrem bohatých osláv Dňa detí sa sem po roku vracia aj Malacká šošovica, populárne handmade jarmoky . Mesto Trebišov organizuje podujatie pre najmenších obyvateľov pri príležitosti Dňa detí.

Mdd obrazky

Na návštevníkov čaká sobotu 1. Ak máte cestu do Nitry, môžete sa odviesť turistickým vláčikom. Mesto Žiar nad Hronom a Mestské kultúrne centrum vás pozývajú na celomestské oslavy Medzinárodného dňa detí do Parku Štefana Moysesa. BRATISLAVA – Sviatok všetkých detí je po roku opäť tu. Pripravte tento rok svojim malým pokladom prekvapenie. SNM – Prírodovedné múzeum pozýva všetky deti dňa 31.


Mesto Stropkov Vás pozýva na oslavy Medzinárodného dňa detí , ktoré sa uskutočnia v piatok 31. Medzinárodný deň detí každoročne oslavujú nielen rodičia, ale aj rôzne organizácie a . Centra pri príležitosti oslavy Medzinárodného dňa detí.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky