štvrtok 8. novembra 2018

Slovenske piesne pre deti

Predám CD -čiek : Rozprávky H. Detské rozprávky na CD prinášajú klasické i menej známe príbehy, spravidla rozprávané skúsenými hercami. CD s úspešnými rozprávkami bratov Grimmovcov narozprával Ján Króner. Rozprávkové CD pre deti na motívy rozprávky Hansa Christiana Andersena.


Kniha CD -Najkrajšie rozprávky 10-Tri prasiatka,Sestričky kozičky.

Slovenske piesne pre deti

Vyhľadávanie na Heureka. PESNICKY PRE DETI - MY SME MALI MUZIKANTI. V rámci pestrosti kolekcie našich CD pre deti sme nahrali známe slovenské ľudové rozprávky : O troch prasiatkach, Medovníkový domček a Soľ nad zlato. Chcela by som si zadovážiť nejaké rozprávky na CD tak šup sem nejaké dobré, pekné, nie hodinové, pre deti okolo 3-rokov.


Mária Podhradská a Richard Čanaky - Rozprávky 2. Nové rozprávkové CD pre deti s ľudovými rozprávkami popretkávané veselými pesničkami pre deti. Hudba - Cd rozpravky bazár.

Slovenske piesne pre deti

Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Deti - Rozpravky cd bazár. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej . Veľká 5CD kolekcia rozprávok, vám prináša najznámejších a najkrajších rozprávok všetkých čias, ktoré narozprával zámy herec Ján Kroner.


Edícia rozprávok a pesničiek. Obsahuje radu 117-tich CD s viac ako 2rozprávkovými titulmi. Vybrali sme produkty do témy CD - hovorené detské, kresťanské rozprávky , kresťanské príbehy, príbehy pre deti , rozprávky pre deti aby sme pomohli zorientovať . Spolu s Richardom Čanakym vydala viacero CD a DVD pre deti. V každej z desiatich superpesničiek sa spomenie meno vášho miláčika a bonusom tohto CD je personalizovaná rozprávka , ako inak, O dvanástich mesiačikoch.


CD – rusínske pesničky, rusínske rozprávky a rusínske balady. CD – pre rusínske deti , ich rodičov či starých rodičov. CD Rozprávky Kronerovci 1. Ich podanie vtiahne do deja príbehu nielen deti , ale aj ich rodičov.

Tie najznámejšie rozprávky , ktoré rozprávala Šeherezáda na jednom CD. Tretie pokračovanie úspešnej edície pesničiek pre deti. Reklamné predmety, reklamný textil - 48hod dodanie, najkomplexnejšia ponuka, značkový tovar.


CD narozprávané Jánom Kronerom si aj vaše deti hneď obľúbia. Tentkrát zmes ľudových rozprávok, ktoré zaujmú deti aj dospelých. Klasické rozprávky prešli stáročiami rôznymi úpravami. A teraz je tu konečne ich verzia vhodná aj pre najmenšie deti. Ide o jedinečné motivačné rozprávky pre . Knihy pre deti sa rýchlo stanú najlepším priateľom vášho dieťaťa.


Ak majú Vaše deti radi čítanie kníh, určite si obľúbia aj počúvanie rozprávok a pesničiek na CD ;). Všelijaké rozprávky - Skladom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky