pondelok 12. novembra 2018

Logické hry online

Publikácie na tejto webovej stránke si môžete stiahnuť a vytlačiť. Môžete si objednať jeden. Pomôžte nám zlepšiť sa!


Dve deti cestujú po Európe a kupujú suveníry pre starú mamu. Vydavateľstvo Perlička vydalo novinku: Perličkin kvíz pre deti - BIBLIA s 2otázkami. Knižná novinka, ktorá poteší všetky deti : Tušíte, čo všetko skrýva Tajný život v lese?

Logické hry online

TÓTHOVÁ ŠIMČÁKOVÁ: Deti a mladí ľudia sú dnes zaťažení, tak ako. Názov piatackého testu, Stiahnuť test, Správne odpovede. Pokiaľ chceš prezentovať Slovensko trochu inak a svojich zahraničných priateľov aj trochu vzdelať o našej krajine, tak sme vám na pomoc pripravili kvíz. V špeciálnom centre podpory zákazníkom nájdete odpovede na svoje otázky, technickú podporu a informácie o produktoch. Ak sa súčasne narodili dve deti alebo viac detí , nárok na príspevok na každé dieťa sa zvyšuje o 7eur.


RTVS - Rozhlas a televízia Slovenska. Urobte si test alebo kvíz. Zaujímavé testy pre ženy z rozličných oblastí módy, celebrít, filmov a mnoho iných zaujímavýh článkov.


KVÍZ pre fanúšikov Sily ženy: Ako poznáte obľúbený turecký seriál?

Ako dobre poznáte deti zo seriálu Oteckovia? Pojem a členenie potrieb. Kategória: Testy k publikáciám . Vďaka nim si deti precvičia slovnú zásobu a vedomostné znalosti z prakticky všetkých oblastí učiva materskej školy. Okrem slovenskej slovnej zásoby si môžu. Vďaka Veselým zúbkom je pre deti k dispozícii päť veselých a zároveň edukačných zúbkových.


Na úvod krátky kvíz pre rodičov – sekcia NA STIAHNUTIE. Politický kvíz s glóbusom - Mozog je treba cvičiť v každom veku. Zavolajte celú rodinu k jednému stolu a navzájom otestujte svoje znalosti z oblasti zemepisu, . Ukáž, prosím, všetky otázky! Keď je jablko dozreté ? Detské hádanky, ktoré sa vám budú páčiť. Pekné hádanky pre deti.


Zabavte sa s vaším dieťaťom pri najlepších hádankách na webe na komunitnom portáli pre . Tieto stránky používajú súbory cookies. Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať. OnTheSnow je hlavný zdroj snehových správ na . Ako udržať digitálny život na uzde? Cirkus Leto“ je v plnom prúde a som veľmi rá .

Logické hry online

Novinka na internete poteší rodičov: Ako stiahnuť bezpečný pre deti ? Vďaka aplikácii Kids môžu už aj naše deti sledovať na tablete či mobile obľúbené videá. Otestujte sa v kvíze zo slangových výrazov. Mesačník auto motor a šport je dlhodobo načítanejším motoristickým magazínom na Slovensku. Vydáva ho spoločnosť Motor Media CS.


Portál o modernej žene. Matke, manželke, manažérke. Vzťahy, móda, šoubiz, zdravie, deti. A nekonečné množstvo súťaží o super ceny.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky