štvrtok 17. januára 2019

Burza kníh

Burza kníh

Maximálne inzeráty za hodín. Témy: Príspevky: Posledný príspevok. Zaujímavé internetové stránky o knihách. Ak ste našli nejaké zaujímavé stránky na webe podeľte sa. Cena za kus je centov.


Srdečne vás pozývame na každoročnú BURZU KNÍH. Detská knižnica Slniečko, Hlavná 16 . Bratislavská burza kníh - 13. Každoročný event pri ktorom predáš svoje staré knižky spolužiakom alebo vymeníš . Dnes Nádvorie spolupracuje s Kubíkom a aj vďaka tomu sa presúva trh von.


Platby za knihy se realizují v jednotlivých odděleních. Otvorenie výstavy: 70 . V obecnej knižnici sa každú stredu od 1do 1hod. Na podujatí sa už niekoľko rokov zúčastňujeme prostredníctvom knižnej burzy , na ktorej majú návštevníci príležitosť vybrať si z tisícok kníh rôznych žánrov za . Obecná knižnica Mojmírovce vás pozýva do kultúrneho domu na veľkú výmenno- predajnú Burzu kníh.


Knižnica pripravila na burzu knihy darované alebo vy. Tieto knihy už nestačia na . Knihy sa budú predávať za symbolickú cenu 5- centov. Prázdninová burza knih s mottem „Přines knihu, odnes knihu“ se bude konat v sobotu 29. Ponúkame Vám naše vyradené knihy z oblasti ZÁHRADNÍCTVA.


Ak chcete predávať, prihláste sa do 28. Malokarpatské múzeum v Pezinku organizuj BURZU KNÍH , ktorá sa uskutoční v sobotu 29. PM pořádá tradiční burzu knih.


Pokud máte doma učebnice, které již nepotřebujete, můžete je přinést do kabinetu č. Všetkých, ktorí máte záujem predávať, kupovať, vymieňať, či darovať knihy pozývame v Týždni slovenských knižníc do našich priestorov na . Nakupujte a prodávejte knihy, skripta a učebnice jednoduše přes naše webové rozhraní. Stačí se přihlásit a vyplnit formulář s detaily Vaší nabídky,. Miestna knižnica Vrakuňa pozýva registrovaných i neregistrovaných čitateľov na.


Mestské kultúrne stredisko mesta Hanušovce nad Topľou. Počas festivalu Dni zelá bude v mestskej knižnici prebiehať burza kníh : v sobotu od 10. Podujatie sa uskutočnilo v rámci Týždňa slovenských knižníc.


Burza kníh - Knihy za babku. Krajská knižnica Karola Kmeťka pravidelne organizuje rôzne podujatia pre verejnosť. Pred začiatkom letnej sezóny si pre čitateľov pripravila letnú burzu kníh.


Zveme Vás na Burzu knih pořádanou v Heršpicích dne 05. Staňtě se na jeden den pořádným . Podbrezová, kultúrno – spoločenské centrum (sídlisko kolkáreň). Máte doma knihy, ktoré vám už iba zaberajú miesto?


Alebo hľadáte lacné a pútavé čítanie na leto? Na burze kníh môžete nájsť nový prírastok do Vašej knižnice, pričom maximálna cena knihy počas burzy bude Euro. Zúčastnite sa našej malej burzy kníh a . Pripravili sme si pre Vás .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky