štvrtok 10. januára 2019

Podujatia na víkend

Podujatia na víkend

Stačí, keď si vyberiete dátum víkendu a kraj a my vám odporučíme zaujímavé kultúrne, spoločenské, či športové podujatia alebo festivaly. Kam na víkend - Bernolákovo. Tipy pre rodičov kam s deťmi nielen na víkend. Miesto podujatia :Parkovisko pred Okresným.


Naše tipy na zaujímavé kultúrne, spoločenské a športové podujatia. Leto je za rohom a počasie praje milovníkom podujatí.

Podujatia na víkend

Slovákov tento víkend ? Víkendové tipy a výlety v Žilinskom kraji, turistika, zábava, kultúrne podujatia pre Žilinu a okolie - Kysuce, Orava, Liptov a Turiec na jednom mieste. Kam s deťmi na výlet, podujatie , krúžok či reštauráciu pre deti a veľa iného. Počas októbra Vás každý víkend čakajú nové dobrodružstvá! My to vieme :) Aktuálne podujatia z regiónov Šariš, Pieniny, Tatry, Severný Spiš, Horný zemplín a Poloniny.


Sprievodné podujatie k výstave Majstri ľudovej umeleckej výroby. Interaktívna experimentálna záhrada sa tento rok . Podujatia a akcie Bratislava. V zozname podujatí sa zobrazujú aktuálne podujatia v zadanom časovom rozpätí.

Zobraziť všetky staršie podujatia. Chcete vedieť, čo je nové? Zaregistrujte sa do newslettera a čerstvé novinky budete dostávať vždy na Váš e-mail. Objavte aktuálne a zaujímavé akcie z oblasti kultúry, umenia a zábavy. Programy pre voľný čas na celý týždeň, či víkend.


Tieto i ďalšie podujatia nás čakajú tento víkend. Oslavy zvrchovanosti - v piatok začne podujatie hasičskou súťažou, v sobotu vystúpia . Knižnica Kornela a Nade Földváriovcov je jeden z tých nezvy- čajných projektov národnej galérie, ktorým prekračujeme, či skôr rozširujeme obvyklé hranice . Mestská knižnica Ružomberok Mestská knižnica Ružomberok vás pozýva na stretnutie so spisovateľom Jurajom Červenákom. Stretnutie bude spojené s . Záhrada a jej živočíšna ríša je názov hlavnej témy XI. Víkend otvorených parkov a záhra ktoré sa . O poslušných a neposlušných kozliatkach.


Kultúrne inštitúcie, organizácie a rôzne centrá . Kalendár podujatí na našej webovej stránke obsahuje všetky podujatia , ktoré sa v blízkej dobe konajú v meste Prešov. Vyberie si z nich každý. Bonjour Monsieur Stefanik Šarišská galéria pi 4. Medzinárodný festival lutnovej.

VIOLA centrum pre umenie. PREHĽAD na tento víkend: Aké zaujímavé podujatia sa. Pripravili sme pre vás výber podujatí, ktoré sa počas . Posledný júnový víkend už začal. A chcete si počas neho v Michalovciach a okolí užiť zaujímavé podujatia ? Príďte si pozrieť trojgeneračný ohňostroj vtipných manželských zvád a udobrovania od významných britských autorov Jamesa Saundersa, Alana Ayckbourna a .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky