pondelok 28. januára 2019

Vikend v tatrach s detmi

Hasbro Skrytá hrozba Battleship Karty. V kartovej hre Battleship si. Existuje obrovské množstvo kartových hier pre deti , ktoré rozvíjajú ich myslenie, pamäť, pozornosť.


Rozprávkové človeče (Človeče, nehnevaj sa) - Rodinná spoločenská hra . Najlepšie detské vzdelávacie hračky v implementácii desktopu.

Didaktické, náučné i zábavné hry pre deti , od jedného hráča, rôzne kartové hry , súbory viacerých hier. Pre chlapcov a dievčatá. Spoločenské hry pre deti od rokov. Vyplýva to zo zahraničného . Pestrofarebná, trochu hlučná a veľmi zábavná kartová hra pre deti vo veku - rokov.


Nájdete tu hry pre deti od rokov , ktoré nielen zabavia, ale aj pomôžu pri rozvoji logického myslenia, motoriky,. Originálna spoločenská hra pre všetky deti s udatným srdcom a zmyslom pre dobrodružstvo!

Rozšírenie spoločenskej hry pre 2–hráčov, odporúčaný vek od rokov ,. Dnes existuje nespočetné množstvo typov a druhov spoločenských hier pre deti aj dospelých. Rozmýšľate, ako zabaviť najmenších počas ciest alebo dlhých zimných večerov? U nás nájdete krásne spoločenské hry pre deti , ako aj široký sortiment . Medzi najobľúbenejšie spoločenské hry patrí nesmrteľné Človeče, nehnevaj sa, ale aj. Investor je hra pre deti od rokov , taktiež určená pre celú rodinu. Sequence Classic spoločenská hra.


LUDO PARK je súbor jednoduchých spoločenských hier pre deti od rokov. Trefl Edukačná hra Malý objaviteľ Svet okolo nás, výrobca Trefl. Hra s elektronickým perom, ktorá vzbudí u detí záujem spoznávať nové veci. Moderné spoločenské hry už dávno stratili povesť zábavky určenej len pre malé deti. Naopak, v dnešnej dobe je väčšina hier.


Desaťminútová hra na precvičenie. Slovensko – otázky a odpovede. Myslíte si, že dobre poznáte svoju krajinu?


Detské obojstranné domino Džungľa Janod so zvieratkami kariet od 3- rokov.

Prekrásne spoločenské hry MARBUSHKA vznikli z tých najúprimnejších pohnútok - Beatrix Bohony a Laszlo Zold chceli ponúknuť skutočne hodnotné hračky ich . Hračky určené pre vek od rokov sú napríklad trampolíny, bicykle, kolieskové korčule, zimné korčule, spoločenské hry , výtvarné a kreatívne hračky, stavebnice,. V jednom z výskumov ich dokonca deti vo veku -rokov zaradili medzi tretiu najobľúbenejšiu činnosť . Kartová hra Rodinka (Kvarteto) Rodinka je hra pre mladšie deti na princípe kvarteta - stále obľúbená klasika. Ponúkame spoločenské hry rôznych druhov ako sú stolové, kartové,. Tie sú rozdelené do druhov a ponúkajú hráčom nové akcie ako napr.


Chytľavá vtipná hra Lepkouni zabaví veľkých aj malých hráčovod rokov. Vzdelávacie a logické hry. Teddies Súboj mozgov spoločenská hra.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky