utorok 22. januára 2019

Bazos autobazar eu

Program kina STER CENTURY CINEMAS. Nechajte si posielať prehľad najdôležitejších správ e-mailom. Filmové zážitky pod holým nebom už po 17. Aktuálne vypredané (možnosť zmeny!) Ľutujeme, miesta na predstavenie predávané cez Ticketportal sú aktuálne vypredané, avšak môže nastať zmena tohto . Kompletný program , vstupenky online, kontakt a všetky informácie o Mestské kultúrne stredisko.


Anče predstaví nové projekty.

Bazos autobazar eu

Xtreme park Žilina tvorí kompaktný celok s plážovými ihriskami, paintballom, crossfitovou arénou a gastro. Vitajte na stránkach obchodného centra Aupark Žilina. Nenechajte si ujsť novinky a zľavy vašich obľúbených obchodov. Rafani cestujú do Žiliny urobiť výstavu. Chodíte rádi do kina , ale 3D ani 2D vás už toľko nebaví?


Navštívte niektoré z našich 5D Cinema Maxim a nechajte sa vtiahnuť do neuveriteľného sveta piatich. Vyberte miesto, Banská Bystrica. CESTOVATEĽSKÉ KINO - ČERNOBYĽ.

MAJSTROVSTVÁ ŽILINSKÉHO KRAJA V STOLNOM FUTBALE. Cinema City je popredným slovenským kino multiplexom a tým najlepším. Galaprogram folklórneho súboru Rozsutec.


Hosť programu : FS Podpoľanec z Detvy. Mirage Shopping Center je obchodné centrum v Žiline. Hlavná stránka Voľný čas Detail obchodu 5D cinema maxim. Trúfnite si na kino inak!


Plán úteku ČT, 1 93 . Zľava EUR zo základnej ceny vstupenky pre držiteľov platnej karty ISIC. Pozri si aktuálny program kina. Všetkých srdečne pozývame na letné premietanie na Hlinkovom námestí v Žiline.


Návštevník - Kultúrne podujatia v rezorte kultúry - Divadlo, Koncerty, Výstavy, Ľudová kultúra, Kino Lumière, Iné. Tipy kam s deťmi v Žiline a okolí nielen na víkend. SHOW SLOVAKIA prináša RUSKÝ CIRKUS na ľade. Spolonos STER CENTURY CINEMAS prevdzkuje sie MULTIKN STER CENTURY CINEMAS v iline v OC Mirage, Koiciach v OC . SÓLO PRE DVA KLAVÍRY - Štátny komorný orchester Žilina.


Cantica Collegium Musicum Martin Štefan Sedlický, zbormajster. Najmodernejšie kino na Liptove!

Bazos autobazar eu

Navštívte nové trojsálové 3D multikino GAC Liptovský Mikuláš v kvalite 4K. D Kino Žilina Nájdete nás v ZOC MAX Prejdite do nepoznanej dimenzie Vašich zmyslov a zažite. Zľava platí vo všetkých kinách Cinemax na Slovensku, kiná nájdete v. Dátum Čas, Názov podujatia. KLUB NEPROFESIONÁLNYCH VÝTVARNÍKOV - ZAČIATOČNÍCI.


DVD filmy, Bluray filmy. Medzinárodný filmový festival horského filmu a dobrodružstva, multimediálne prezentácie zahraničných aj domácich hostí, prehliadka filmov z celého sveta, . Komplexné riešenie na predaj vstupeniek a online marketing. Pre kiná, kultúrne centrá a divadlá.


Predávajte vstupenky moderným a inovatívnym spôsobom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky