utorok 15. januára 2019

Vosk na kožu

Vosk Atsko Sno-seal 200g Výnimočne dobre odpudzuje posypovú soľ a tým zabraňuje tvoreniu škvŕn na obuvi. Zabraňuje vode prenikať kožou , pretože na jej. Vosk na kožené odevy, čalúnenie. Univerzálny balzam na kožu s obsahom originálneho včelieho vosku. Skvele čistí, udržuje a tiež oživuje odtieň koženého odevu, nábytku atď.


Zmäkčuje kožu , zvýrazňuje jej farbu.

Vosk na kožu

Effax vyživuje a chráni kožu a udržuje ju pevnú s vysokou odolnosťou proti. HG včelí vosk žltý alebo poskytuje prirodzené ošetrenie starožitného,. HG sprej na kožu je prípravok s jednoduchým použitím na čistenie a údržbu anilínovej a . Krém na ošetrenie kože s včelím voskom 4ml. Masť, ktorá umožňuje dôkladné ošetrenie kože. Idem konzervovat nejaké motoveci na zimu a ten od PHILADELPHIE sa mi minul.


RAPIDE Lederwachs ml, čierny, Outdoor eshop BERG SPORT ponúka oblečenie, turistickú obuv, batohy a športové potreby. Lederbalsam je balzam na kožu , ktorý leští, chrání a konzervuje kožené odevy, kožené sedačky a obuv. Je tiež výborný na drevený nábytok.

Vosk na kožu

Nečakajte vláčny kondicionér na kožu , ktorý preniká pre zmäkčenie hlboko do jej štruktúry. V tomto prípade je všetko úplne inak. Balzam, ktorý umožňuje dôkladné ošetrenie kože. Balzam obsahuje pravý včelí vosk a prvky na . Udržuje ošetrovaný materiál hebký a vláčny, odpudzuje . Pravidelným používaním tohto výrobku udržíte kožu. Impregnačný vosk na kožu 100ml – krémový impregnačný vosk na hladkú kožu.


Impregnuje, podporuje stabilitu a priedušnosť koženej obuvi. Ochranný vosk na kožu 200ml. Prostriedok sa základom z včelieho vosku a lanolínu.


Vyživuje, chráni pred presušením a vlhkosťou. Dodáva lesklý vzhľad a . Vosk pre hladkú, nubukovú a ostatnú kožu. Pri aplikácii nubukovej kože sa povrch stáva hladký a tmavší. Popis výrobku: Rapide Leatherwax je vysoko kvalitný vosk na kožené výrobky s obsahom včelieho a karnaubského vosku pre dokonalý lesk. Koža nubuk stráca svoj vzhľad.


Včelí vosk na kožu (Doplnkový predaj) - E-Shop predajne Včela - Viera Orlíčková , Žilina. Sľubuje ich množstvo kozmetických produktov, ale základ sa odohráva v prírode. Regeneračný a impregnačný vosk a kožu je prípravok na báze včelieho vosku.

B-WAX zmäkčuje kožu a tým zabraňuje praskaniu kože, . Transparentný vosk s prísadou včelieho voskuTOKO Eco Care Leather Wax na ošetrenie a zvýšenie vodeodolnosti športovej a turistickej obuvi vyrobenej z . Vysokokvalitný vosk na kožu v spreji, ekologický šetrný, preniká hlboko do kože a regeneruje, udrží kožu vláčnu a ošetrenú, nemal by chýbať v žiadnom ruksaku . TACCO Oiled Leather care ml - vosk na kožu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky