utorok 29. novembra 2016

Bábika máša dracik

Obsahuje bábiku s ohybnými končatinami v prekrásnych šatách a šatke. Vo viacerých farebných . Od rokov Do rokov. Popis tovaru Parametre. Bábika Máša v kostýme víly s . Máša sa ti teraz predstaví ako fotografka. Zober fotoaparát a stlač spúšť.


Zabliká blesk ako na naozajstnom fotoaparáte. V balení nájdeš aj príslušenstvo ako . Balenie obsahuje bábiku Máša , psíka, kozu, veveričku, zajaca a . Prichystaj s Mášou chutnú večeru a po povinnostiach sa pustite do spoločnej zábavy. Pri varení ocení peknú bielu zásteru a na chvíle zábavy kostým . Bazén v podobe žabky má sprchovaciu funkciu - pumpovaním tlačidla žabka . Pomocou realistického lekárskeho príslušenstva môžeš liečiť bábiku Mášu.


Súprava zahŕňa bábiku Mášu , stetoskop, ktorý produkuje zvuky, teplomer, injekčnú . K dispozícií máš zrkadielko, kefu, hrebeň, sponky, šampón,. Má so sebou gitaru, klávesy aj bicie. S dvoma malými hracími súpravami sa ponoríš do sveta malej Máši alebo medveďa Miška. Rozprávková bábika Máša znázorňujúca niektorú z filmových postáv.


BABY Born Klasické bábiky Barbie L. Surprise Enchantimals WinX. Součástí setu je figurka Máša cm. Panenka Máša v kostýmu víly s kouzelnou hůlkou a doplňky. Produkty v akcii - bábika.


Lacné Domček pre bábiky objednať detské hračky Domček pre bábiky. Dráčik Plamienok je úžasný tvor s ohnivou povahou a vlastnosťami, ktoré povyšujú hru so . Krásny plyšový dráčik poteší ako chlapčeka, tak aj dievčatko. Máša a medveď: Veľký dom macka, herná súprava - Simba Toys 57. Pre jeho milý výzorom si ho rýchlo obľúbia a stane sa ich veľkým kamarátom. Bonikka látková bábika - chlapec cm . Tento pin objavil(a) martina hlinkova.


Objavte (a uložte si) svoje vlastné piny na Pintereste. Chcete vedieť, čo si o Albi Hrejivý dráčik modrý myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké. Máte aktivovaný filtr, nezobrazí se Vám všechny produkty, ale pouze ty, které odpovídají nastavení filtru. Lepidlo tyčinka KORES dráčik , 15g.


Stručná charakteristika spoločnosti. Dráčik je zameraný na predaj širokého výberu hračiek, .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky