utorok 8. novembra 2016

Značkové oblečenie pre bábätká

Značkové oblečenie pre bábätká

Koncerty nás bavia najviac. Boli sme, sme a aj budeme . V Bratislave spievala so Slížami zaplnená Hant . Turné k jejich let fungování a představení nové desky Pustite Karola. GARAGE Club - tématický rock and rollový klub v Ostravě.


Horkýže Slíže – Pustite Karola 15. Horkyže slíže - Živák (Shanghai cola tour) - full koncert video live 01. V rámci DOUBLE TOUR kapely proběhne koncert ve středu 20. Zatiaľ tu nie sú žiadne koncerty.


Hodového koncertu prináša Mládežnícky parlament Vráble a Mesto Vráble už 11. VENUE: 2Venue, 2Great Portland St, London W1W 5PN. Otvorenie amfiteátra - 18:hod. Mad frequency - 20: hod. Koniec koncertu - 22:hod.


Vypredaná športová hala a úžasná atmosféra! HORKÝŽE SLÍŽE - 21:hod. Vstup do areálu od 16:30. Predskokani: FidliCanti z Orešian (krst CD-čka). O koncerte a vstupenkách sa dozvieš medzi prvými.


Získaj extra výhody a staň sa top fanúšikom. Přehradě Les Království, Bílá Třemešná. Nakup levně, pohodlně a bez . Tři sestry jsou česká hudební skupina hrající původně punk. Kúpalisku Pác, v prípade zlého počasia v DK Cífer. To vše proto, aby byli . Fanúšikovia z Trenčína a Žiliny, ktorí si nestihli kúpiť vstupenky, sa môžu presunúť do miest Bratislava, Nitra, Brezno alebo Košice.


Upřímně, chci si usnadnit koncerty a hrát během koncertu na různé . PREDAM VSTUPENKU NA horkyze slize V SOBOTU 21. Slovenská kapela si letos připomíná už let existence, rozhodně se nechystají pokračovat svou tvorbu. Naopak pilně pracují na novém albu, . Kuko vo februári odohrá v Čechách posledné koncerty na basgitare a počas slovenského turné v marci bude už kapela hrať s novým basákom. KdeAreál Staré střelnice Hranice, Sady Čs. Dvojkoncert jedné z nejoblíbenějších Česko- Slovenských kapel.


Oholte nohy a přijďte na silné refrény. Plakát Předkapely: Zakázaný ovoce, Mean Messiah. Místo konání: Sportovní hala, Boršická . Jarda chodil na naše koncerty a ptal se nás na věci, co ho zajímaly. Zorganizovať sme ho chceli už dávnejšie, ale nebolo to možné pre ich .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky