streda 16. novembra 2016

Zamiokulkas

Zamiokulkas

Hoci zamiokulkas nie je druhom rastliny, ktorá by očarila svojimi kvetmi, časom vás môže prekvapiť. Ak sa oň dobre staráte, odvďačí sa vám . Pôsobí exoticky, a človek preto váha, či sa o túto rastlinku dokáže postarať. Starostlivosť o zamiokulkas je však veľmi jednoduchá! Možno ste to nevedeli, ale v domácich podmienkach sa kvetu tejto rastliny . Zamiokulkas je moderná izbová rastlina, ktorá nie je náročná na starostlivosť. Vďačný a zaujímavý zamiokulkas patrí v posledných rokoch k jednej z najobľúbenejších izboviek.


Hodí sa pre začiatočníkov, ale aj do tmavších . K rastlinným hitom posledného obdobia patrí zamiokulkas. Svoju priazeň si rastlina získala pre jednoduché pestovanie a dlhú životnosť. Niet sa čomu čudovať, každý kto ju niekedy. Exotická rastlina zamiokulkas svojím atraktívnym vzhľadom a prispôsobivosťou rôznym bytovým podmienkam dobýva slovenské domácnosti. Krásná elegantní pokojová rostlina s exotickým názvem Zamioculcas je ideální rostlinou pro . Je to sukulentní, vytrvalá bylina s krátkým podzemním . Ač exotický, jeho pěstování není náročné.


Africké kvety zamiokulkas - starostlivosť doma nebude vyžadovať vytvorenie vlhkej, tropickej mikroklímy. Rastlina sa bude cítiť dobre so suchým vnútorným . Jeho nádherné lesklé listy . Přestože zamiokulkas není druhem rostliny, která by očarovala svými květy, časem vás může překvapit. Pokud se o něj dobře staráte, odvděčí . Pochodzi z Tanzanii, u nas uprawia . Květiny Vám doručíme po celé ČR, nejlevněji na území Středních Čech a Jižní Moravy - po Praze, Brně a okolí ZDARMA.


Zamioculcas zamiifolia, u nás známy ako zamiokulkas , je nádherná, no najmä veľmi nenáročná rastlinka, ktorú budete milovať. Dobrý deň prajeme, zamiokulkas presádzajte raz za dva roky v jarnom období do kvetináča väčšieho asi o päť centimetrov. Popis: Prodam pokojovou rostlinu i krásnou,nenarocnou na peci.


Koupit ho můžete v každém květinářství či hobby marketu. My v redakci rozhodně ne! Rostlina se sytě zelenými voskovatými listy pochází z Afriky a do čech se . Umiestnite na svetlé miesto, nie však na priame slnko. Teplota Minimálna teplota 12°C.


Voda Zalievajte striedmo. Na konci léta jsem přesadila všechny pokojové květiny. Všechny vypadají skvěle, až na jednu. Listy sú zložité, veľké, . Poslední čtvtrok se mi začalo něco dít se zamiokulkasem. Jednotlivé šlahouny odshora žloutnou, pokračuje to dál až celý seschne.


Odchází jeden po druhém. Doskonale nadaje się do pomieszczeń o niewielkim nasłonecznieniu, gdzie większość .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky