štvrtok 10. novembra 2016

Den deti poprad

Den deti poprad

Podtatranská knižnica v Poprade , Podtatranská ul. TANIE S HRAČKOU STOROČIA. Narodeninový október – Každý víkend nové dobrodružstvá Pre deti Oslávte s nami . Cieľom MDD bolo poukázať na problémy týkajúce sa detí vo svete. Medzinárodný deň detí ( MDD ) patrí všetkým deťom bez rozdielu.


Autor: KatkaCh, Foto: fb.

Den deti poprad

Mesto: Poprad Zdroj:stránka organizátora. Deň deti vo Vendo parku Stará Ľubovňa. Unsubscribe from Televízia. Ja a môj psík, v ktorom sa môžu deti . Deti sa môžu tešiť na stacionárne ukážky a prehliadku hasičskej techniky. Prebytočnú energiu vyskáčeme.


Mesto Poprad pripravuje pre rodiny s deťmi pestrý viacdňový program . FB Letecký deň detí – Letisko Senica, FB x-bionic sphere, OC Fórum Poprad.

Den deti poprad

Ponúkame každodenné animačné program pre deti. DOBRÝ DEŇ AQUACITY POPRAD – vítanie a pozdrav maskotov Aquaparku, areál Aquaparku. Kam do mesta je kultúrno-spoločenský sprievodca kultúrnymi akciami, ale aj firmami na celom území Slovenska.


Tí si dokázali nájsť čas vo svojom štúdiom i tréningami nabitom programe a zašli do popradského Centra pre deti a rodiny (CDR), aby tam porozprávali deťom o . Tatranská galéria pripravila edukatívne podujatia pre SŠ z Popradu a širšieho. Deň Detí - STREDOVEK a FANTÁZIA Kedysi dávno jestvovala rozprávková krajina MAX, kde sa neplatilo peniazmi, ako je vo zvyku dnes, ale . Talk show 7edem bez záruky, známa z obrazoviek TV JOJ a atraktívny hudobný hosť Vás budú zabávať priamo v Poprade. Nenechajte si ujsť neopakovateľné . V slnečné nedeľné popoludnie 14. Aktuálne podujatia na ktoré vás srdečne pozývame.


Najväčší prehľad kultúrnych, šporových a spoločenských podujatí. Vystúpenia, ukážky z prác polície, súťaže, tvorivá dielňa, tombola. V záhrade elokovaného pracoviska ZUŠ na Francisciho ulici č. DK Poprad skvelú divadelnú, hudobnú komédiu „ TOP SECRET „ v podaní. Deň otvorených dverí v golfovom rezorte Black Stork. Okrem programu v rámci MDD deti poteší i Smejko a Tanculienka vo Svite či Noc v knižnici vo Vrbove.


V Kežmarku vám Milan Choma predstaví . Naším súperom je FK Poprad.

Tvorivé dielne, zábavné a športové stanovištia pre deti, sladké odmeny. Veľkej Lomnice, Goralik z Kežmarku či Letnička z Popradu. Všeobecné obchodné podmienky. Kino Tatran používa softvér na predaj vstupeniek . Hlavná časť osláv sa uskutoční na Námestí sv. Kalendár podujatí - Cykloparáda spojená s MDD.


Cvičenia pre deti , dospelých aj seniorov. Kam s deťmi na výlet, podujatie, krúžok či reštauráciu pre deti a veľa iného. Deň nezávislosti USS, Medzev 08.


Country Saloon Kentucky, Poprad 02.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky