piatok 27. januára 2017

Hodnoty telesnej teploty

Hodnoty telesnej teploty

VÍLA ELLA - Včielky - pesničky pre deti. Tradičné ľudové rozprávky prerozprávané Pacinkou a obohatené pesničkami. Okrem iného prídeme na vašu firemnú akciu zahrať deťom vašich.


DVD - Heidi, děvčátko z hor. Knihy pre deti sa rýchlo stanú najlepším priateľom vášho dieťaťa. Všelijaké rozprávky - Skladom.


A teraz je tu konečne ich verzia vhodná aj pre najmenšie deti. Ak milujete rozprávky , zázraky a splnené sny, toto je tá pravá kniha nielen pre detičky, ale aj pre mamičky. Dĺžka : minút Zvukové normy : Dolby Stereo český, anglický Erotická animovaná komedie, nevhodné pro děti do let. DVD , Blu-Ray a Ultra HD za výhodné ceny.


Pokračovanie úspešnej rozprávky Ľadové kráľovstvo. Inzeráty dvd rozpravky. Bezplatná inzercia, dvd rozpravky predaj a inzercia.


Predám knihy pre deti a mládež ceny sú v texte - 1. Paci a Pac predstavujú na svojom DVD nielen pesničky, ale aj rozprávky. Jedinečné DVD pre deti si získalo veľmi rýchlo všeobecnú obľubu u detí i rodičov. Animované rozprávky sú neoddeliteľnou súčasťou detstva. Zabavte svoje deti a vyberte im zaujímavú detskú knihu či peknú rozprávku na CD alebo DVD. Odvtedy sa zaradila medzi.


DVD Červená Čiapočka (Z cyklu Najkrajšie rozprávky ) - vypredané. Fíha tralala - Zvieratká. CD – rusínske pesničky, rusínske rozprávky a rusínske balady. CD – pre rusínske deti , ich rodičov či starých rodičov.


Tie najznámejšie rozprávky , ktoré rozprávala Šeherezáda na jednom CD. Na Slovensku doposiaľ jediné DVD Karaoke pre deti obsahuje najznámejších . DVD Film - Walt Disney - Vianočná Koleda. DVD filmy plné rozprávok s vianočnou tématikou. Môj syn má roka a miluje Krtka DVD aj Lolek a Bolek počula som,. Rozprávka na motívy Pavla Dobšinského.


Ved to je uplne bezne ze deti pozeravaju rozpravky , nas maly ich tiez . DVD bonusy: Terk surfuje na stromech: Tři hry v jedné! Všetky deti , ktorým sa páčia ich skladby alebo rozprávky , si ich po novom môžu vychutnať aj na vlastnom DVD. Konečne je tu dlhoočakávané druhé DVD Mira Jaroša plné nových, motivačných videoklipov pre deti. Nájdete na ňom obľúbené Šteniatko, Cestu do rozprávky. Osvedčenou zábavou je rozprávka.


Prenosný DVD prehrávač je komplikovaný, výhodnejšie sú už tablety. Filmy pre deti DVD má Veľký . Deti môžete v aute zabaviť . O rybárovi a zlatej rybke, . Teší ma, ako reagujú deti na rozprávky Mimi a Líza, zhodnotila autorka . Mária Podhradská a Richard Čanaky - Deťom 1. Spievankovo - piesne z DVD.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky