piatok 20. januára 2017

Kam vyrazit s detmi

Kam vyrazit s detmi

Domov dôchodcov Moravany nad Váhom. Volám sa Oliver, bývam s mamou a tatom… 29. V našom širokom repertoári nájdete atraktívne pódiové show na deň aj na večer, interaktívne predstavenia pre deti a zábavné animácie v priestore ako . Alica v krajine Vianoc Na nedeľné doobedie vám opäť prinášame milé malé predstavenie pre deti , tentokrát vianočné. Mikulášska rozprávka inšpirovaná . Divadelné predstavenia v podaní zoskupení z Trenčína, Prešova a Bratislavy si môžu vychutnať Trenčania v sobotu v Kine Hviezda v rámci .

Kam vyrazit s detmi

Pútavý príbeh, ktorý už naše staré mamy rozprávali, ožíva v podaní . Divadlo ZáBaVKa je profesionálne divadlo zamerané na autorské a interaktívne predstavenia pre deti. Názov ZBVK vznikol spojením iniciál zakladateľov a . Detské predstavenia pre materské školy trvajú – 50min. Deti sú priamo zapojené do deja prostredníctvom interakcie.


Cena detského predstavenia zavísí od . Počas predstavenia sú deti aktívne zapájané do deja a . Pozývame Vás na detské divadelné predstavenia každú prvú nedeľu v mesiaci.

Neverbálne predstavenie o klaunovi Adynovi, ktorý odišiel zo slávneho cirkusu a. Pre deti Predstavenia pre deti školského a predškolského veku a ich rodičov. Interaktívne predstavenie pre batoľatá od mesiacov do rokov a ich rodičov. Pokračovanie projektu Batolárium.


Predpredaj €, € info Vstupné €, 3 . Táto forma vás možno zaskočí, ale u detí sa isto stretne s úspechom. Ak sme vás inšpirovali k návšteve divadelného predstavenia , tu je . Divadelné centrum Martin sa zaoberá predstaveniami pre deti a mládež. Rodinné a detské predstavenia. V rozprávkovom muzikále Perinbaba vás budú príbehom Jakuba a Alžbetky sprevádzať láskavá Perinbaba, kmotra . Dom kultúry Rovinka Vás pozýva na 9. Dĺžka predstavenia : min. Rozprávka o troch prasiatkach nielen pre deti , ale aj pre ich rodičov.


Mestská knižnica mesta Piešťany. Prázdniny na ostrove Kurekuredut. DOD vyvrcholí premiérou operného predstavenia pre deti. SND pripravilo pri tejto príležitosti atraktívnu súťaž.

V rámci obľúbeného Dňa . Rozprávkové divadelné predstavenia sú pripravené na Rudnayovom námestí, v Starej tržnici aj na Bratislavskom hrade. DIVADELNE PREDSTAVENIE PRE DETI V ANGLICTINE. Podujatia, tipy na výlet, kino, divadlo, múzeum, ihrisko, detské centrum, reštaurácia pre deti alebo kaviareň s detským kútikom, to všetko pod jednou strechou.


Kapacita priestoru je obmedzená, rezervujte si . Bábkové aj hrané, poučné aj hravé.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky