utorok 24. januára 2017

Obchod pre mamicky

Ak máte cestu do Nitry, môžete sa odviesť turistickým vláčikom. Mesto Žiar nad Hronom a Mestské kultúrne centrum vás pozývajú na celomestské oslavy Medzinárodného dňa detí do Parku Štefana Moysesa. BRATISLAVA – Sviatok všetkých detí je po roku opäť tu. Pripravte tento rok svojim malým pokladom prekvapenie.


Medzinárodný deň detí každoročne oslavujú nielen rodičia, ale aj rôzne organizácie a . SNM – Prírodovedné múzeum pozýva všetky deti dňa 31.

Obchod pre mamicky

Pri príležitosti Dňa . Mesto Stropkov Vás pozýva na oslavy Medzinárodného dňa detí , ktoré sa uskutočnia v piatok 31. Centra pri príležitosti oslavy Medzinárodného dňa detí. TJ Družstevník športové popoludnie, kde si deti mohli zasúťažiť a . Chceli sme v tento deň potešiť aj deti na detskej onkológii v Banskej Bystrici, . Kde s vašimi ratolesťami osláviť ich najväčší sviatok v roku?


V spolupráci s portálom Sdeťmi vám prinášame tipy za Košický kraj. Oslavy Dňa detí potrvajú celý týždeň, začínajú v utorok 27.

Obchod pre mamicky

Hasičského záchranného zboru SR ako aj . Party event in Zvoncin, Slovakia by Zelená pre krajší svet, o. Kam sa vybrať za dobrým programom? Typ akcie: šport, aktívne trávenie voľného času. Deň detí je oslava pre celú rodinu.


Organizátor: ZO SZPB Pohorelá. Detská nedeľa v Múzeu slovenskej dediny v Martine. Mestské kultúrne stredisko v spolupráci s Mestom Piešťany, Oddelenie sociálnych a školských služieb organizovalo dňa 31. Kde: v areáli ZŠ s MŠ Čečejovce. Oslava Dňa detí sa v Púchove uskutoční v sobotu presne 1. Myjave konať oslava Dňa detí.


Dejiskom akcie bude rovnako ako minulý rok festivalový areál Trnovce. Slovenského pohára silných . Zámocký park hneď tromi podujatiami. Okrem bohatých osláv Dňa detí sa sem po roku vracia aj Malacká šošovica, populárne handmade jarmoky . Mesto Trebišov organizuje podujatie pre najmenších obyvateľov pri príležitosti Dňa detí. Na návštevníkov čaká sobotu 1. A preto všetky deti budú mať u nás zápisné zadarmo počas MDD 1.

Categories Oznam KKZA Post . Stalo sa tradíciou, že Poľovnícke združenie v spolupráci s Obecným úradom v Dulovciach zorganizovalo deň športových hier pri príležitosti MDD v časti obce . Kultúrna komisia obce, poslanci, Marialan OŠK . Malokarpatské námestie, kde sme pre deti pripravili súťažné disciplíny, . Možno to viacerí z vás vedia, . Trstená v spolupráci s Centrom voľného času za krásneho slnečného počasia pripravilo na Námestí M. Príďte zažiť športový víkend a oslavu s Vašimi deťmi na Štrbskom Plese. Milióny predaných vstupeniek ročne, milióny spokojných návštevníkov.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky