pondelok 23. januára 2017

Červené vyrážky na tvári

Nakupujte v našom eshope alebo v kamennej predajni v Trenčíne a Trnave. Bitúmenový tmel ideálny na tesnenie a opravy na strechách. Vhodný na tesnenie spojov alebo opravy trhlín asfaltových strešných krytín, tmelenie spojov medzi . Popisovač na textil PILOT Laundry-Tec - čierny.


Dupli-Color Lak v spreji Aerosol-Art 4ml čierny matný.

Farba na textil v rozprašovači. Po zaschnutí nevyprateľná . BODY BUMPER PAINT čierny sprej na plasty je určený na vrchné nátery plastov (napr. nárazníky). BODY farba na plasty v spreji nevyžaduje základnú farbu. Farby na sklo, textil , tvár.


Sada farieb Pebeo Setacolor na textil , 10xml. Sprej na textil čiernej farby.

Farebný sprej vhodný na dekoráciu rôznych textílií. Obrázok na textile ľahko zafixujte žehlením po zadnej strane pri 1°C. Odporúčame prať pri °C.


HB Body Bumper paint sprej čierny 400ml - jednozložkový sprej na obnovenie vzhľadu nárazníkov. Vysoko odolná farba v spreji na textil v odtieňoch. Ponúkame plnenie sprejov . Presto Fond UBS bitumen sprej čierny na ochranu spodku vozidla na . Jedinečná farba na textil aplikovateľná na poťahové látky, tapacíra, stĺpikové poťahy, zadné platá v automobiloch, nejedovatá, nehorľavá aerosólová farba pre.


Bez nutnosti zažehlenia. Vybrať si môžete farby na svetlý a tmavý textil , farby metalické,. Cadence mramorovací sprej čierny.


S inovatívnym produktom od popredného výrobcu umeleckých potrieb GHIANT už nikdy nebude maľba na textil jednoduchšia. Kup si cierny sprej na textil. Tak ja som vyskúšala farbu na textil dupli color a som max spokojná.


Obnovuje vzhľad povrchu a oživuje pôvodnú farbu.

Červené vyrážky na tvári

Vyberte si z našej bohatej ponuky farieb na textil a hodváb. Maston effect RUST je rýchloschnúci sprej určený aj pre exteriér a interiér. Nevhodné na polystyrén. Akrylová farba v spreji na dekoráciu a ochranu. Preložiť túto stránku Barevný sprej vhodný k dekoraci různých textilií.


Obrázek na textilu snadno zafixujte žehlením po zadní straně při 1° C. Doporučujeme prát na ° C. Vhodné sú tiež na textílie, avšak tu je dôležité, aby išlo o textil , ktorý nie je príliš. Oživte farby vašej bielizne alebo jej dajte úplne nový nádych. Akrylový sprej určený pre farebné dekorácie na textile. Po vysušení možné mierne pranie pri 30°C. Výborná krycia schopnosť.


Vantablack - super čierny.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky