streda 11. januára 2017

Interaktívne knižky pre najmenších

Interaktívne knižky pre najmenších

Tradičné ľudové rozprávky prerozprávané Pacinkou a obohatené pesničkami. Okrem iného prídeme na vašu firemnú akciu zahrať deťom vašich. Knihy pre deti sa rýchlo stanú najlepším priateľom vášho dieťaťa. Všelijaké rozprávky - Skladom. Fíha tralala a rozprávková družina LIVE živé predstavenie DVD - Skladom.


DVD rozprávky internetový obchod.

Interaktívne knižky pre najmenších

V poslednej rozprávke Milostivé klamstvo, usporiadajú deti prekvapujúcu oslavu . Deti a rozprávky idú jednoducho k sebe a trúfneme si tvrdiť, že na peknú rozprávku sa neodmietne pozrieť ani kdejaký dospelý. Filmy pre deti DVD má Veľký . O rybárovi a zlatej rybke, . Tie najznámejšie rozprávky , ktoré rozprávala Šeherezáda na jednom CD. Na Slovensku doposiaľ jediné DVD Karaoke pre deti obsahuje najznámejších . PACI PAC - pesničky pre vaše detičky.


Paci a Pac predstavujú na svojom CD a DVD nielen pesničky, ale aj rozprávky.

Nájdete na ňom ich vlastnú tvorbu, ale aj. Zábavný, dobrodružný, akční – tím vším je seriál televizní stanice Cartoon. Legendární francouzský animovaný seriál nejen pro děti o stavbě a funkci . Animované rozprávky sú neoddeliteľnou súčasťou detstva. Deti so záujmom pozerajú rozprávky a duchom sa priam prenesú do centra diania príbehu.


Zabavte svoje deti a vyberte im zaujímavú detskú knihu či peknú rozprávku na CD alebo DVD. Tieto moderné príbehy predstavujú úžasné scenérie a vzrušujúce príbehy pre deti , . DVD filmy plné rozprávok s vianočnou tématikou. DVD Film - Walt Disney - Vianočná Koleda.


Dĺžka : minút Zvukové normy : Dolby Stereo český, anglický Erotická animovaná komedie, nevhodné pro děti do let. Velke dobrodruzstvo myšiaka Geronimo Stilton 4-Aligator Samaritan Tajomstvo -Drači hory 1ks. Rozprávka na motívy Pavla Dobšinského. Jedinečné DVD pre deti si získalo veľmi rýchlo všeobecnú obľubu u detí i rodičov.


CD – rusínske pesničky, rusínske rozprávky a rusínske balady. CD – pre rusínske deti , ich rodičov či starých rodičov. DVD bonusy: Terk surfuje na stromech: Tři hry v jedné!


Všetky deti , ktorým sa páčia ich skladby alebo rozprávky , si ich po novom môžu vychutnať aj na vlastnom DVD.

Samozrejme, mám obrovskú radosť, že sa DROBCI deťom páčia. Sledovať ich, ako príbehy prežívajú a počuť na konci rozprávky slovo ´ešte´, . VÍLA ELLA - Včielky - pesničky pre deti. Nevydrží váš junior v detskej sedačke? Osvedčenou zábavou je rozprávka. Prenosný DVD prehrávač je komplikovaný, výhodnejšie sú už tablety.


Vzdelávacie C DVD programy. Roman Pomajbo a prinášajú deťom pútavo podané zamyslenie nad bežným. CD Pozitívne rozprávky s pesničkami.


A teraz je tu konečne ich verzia vhodná aj pre najmenšie deti. Na radosť všetkých detí aj ich rodičov je tu Spievankovo ktoré prináša muzikálovú rozprávku o kráľovne Harmónii. Toto DVD bude výborným darčekom pod .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky