streda 11. januára 2017

Ako na pigmentové škvrny

Všetky informácie o produkte. Upholstery Spray - sprej na čalúnenie - je jedinečná farba aplikovateľná na poťahové látky. Ide o bezpečnú, netoxickú a nehorľavú farbu , ktorá je určená na . Výdatnosť zo 4ml: 3-m2. Táto univerzálna farba v širokej škále odtieňov RAL je vhodná na hobby aj profi aplikácie, k použitiu na kov, drevo, keramiku, kameň, betón, sklo a niektoré .

Farba sprejová perleťová PME bronzová. Sprej na čalúnenie - Čierny. Identifikácia nebezpečnosti: Výrobok je klasifikovaný ako nebezpečný podľa nariadenia (ES) č. Pokyny pre bezpečné zaobchádzanie a. UNIVERZÁLNA FARBA VE SPREJI.


Odolnosť voči horúcej vode a slabým kyselinám. Rýchloschnúca biela syntetická.

Ako na pigmentové škvrny

BODY P9EPOXY PRIMER je jednozložková epoxidová základná farba v spreji. Je vynikajúca na všetky kovové podklady, vrátane nerezu, hliníku, holého. POLYKAR Čierny MAT sprej 500ml, rýchloschnúca akrylová farba v spreji.


Striekajte si radiátory z každého smeru s Heizkörper Spray! Biely, saténovo lesklý, špeciálny nástrek na . Maston effect RUST je rýchloschnúci sprej určený aj pre exteriér a interiér. Vytvára imitáciu hrdzavého povrchu. Je vhodná na svetlé textílie. Vysokohodnotná vrstva z čistých kovových pigmentov a špeciálnych spojovacích prostriedkov, . Lak lesklý transparentný 2. BLACK MATT PRIMER - 400ml Spray Titans Hobby TTH1Čierna základná matná farba v spreji.


Po dlhodobom laboratórnom výskume a . Priľne na každý povrch a za každého počasia. Možno využiť v mnohých odvetviach. Základný sprej na hliník a plasty na dosiahnutie priľnavosti medzi plastovými a hliníkovými časťami ako napríklad spoilery, nárazníky a farby.

Ako na pigmentové škvrny

SPREJ BELTON ZÁKLAD slúži ako podkladová vrstva pred aplikáciou vrchnej farby. Pomocou základného náteru dosiahnete uzavretú a hladkú plochu. Farebný sprej na vlasy 1ml rôzne farby. RAL farieb s dlhodobou farebnou stálosťou.


Auto - Predam sprej bazár. Farbu na brzdové strmene - cierny SET 400. Predám tmel, sprej farba LA7W, lak. Pre všetkých, ktorí si chcú skrášliť domácnosť, vymaľovať novou sviežou farbou, alebo opraviť steny po prerábke, nájdu potrebné vybavenie v Kinekuse v sekcii . Zmeňte svoj vzhľad a farbu okamžite, ale nezáväzne s jednodňovými, zmývateľnými farbami na vlasy: farbiace spreje, kriedy, tiene. Kvalitné maskovacie farby Army Spray od firmy FOSCO.


Výhodou týchto farieb je univerzálnosť. Farby výborne držia a rýchlo schnú. Mikrojemné minerálne kozmetické pigmenty okamžite prekrývajú svetlé a . Ideálne na lakovanie plastových karosérii a súčiastok. Určené nielen na natieranie ale aj rozprašovacie použitie. Aqua Color farby sú riediteľné vodou sa.


DUPLI-COLOR je určená na kožené a koženkové časti automobilu (volanty, sedačky, prístrojová doska, obloženie, poťahy), opravy. Univerzálna akrylová farba v spreji. Používa sa na opravu pozinkovaného .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky