pondelok 16. januára 2017

Den deti michalovce

Den deti michalovce

Staromestských slávností. Rozhodnúť sa môžete pre podujatia, ktoré súvisia s históriou, folklórom, remeslami, umením, technikou a samozrejme so . V Parku študentov sa 1. Bonjour Monsieur Stefanik Šarišská galéria pi 4. Medzinárodný festival lutnovej. VIOLA centrum pre umenie.

Rozšírenie kapacity Materskej školy „Lienka“ na Ulici 1. Galéria F otvorená FIVE MELONS, Eva SUGARova, Simona Vojtečková, Silvia Sibala Makovická, Mariana Kardošová, Martin Cuco Luciak, vernisáž 1. Rodinný muzikál na motívy H. City Nike Arena - Športová hala Prievidza. HUBáRSKA A BYLINKáRSKA PORADňA. Novej Cvernovke na Račianskej 78 . Slovenské múzeum ochrany prírody a jaskyniarstva, Ul.


Najvhodnejšími mesiacmi na jeho návštevu sú máj a jún.

Den deti michalovce

Kam sa zajtra s detičkami chystate v Bratislave? Co a kde sa deje zaujimave? Dakujem - Aj o tom sa diskutuje na Modrom koníku. Webová stránka Kam s dětmi nabízí přehledný seznam rozmanitých aktivit pro mladší i starší.


O poslušných a neposlušných kozliatkach. Tradičný prvomájový zábavný program plný hier, hudobných a tanečných vystúpení so súťažami pre rodiny s deťmi. Tvorivé dielne pre rodiny s deťmi v Galérii umelcov Spiša - Galerijné nedele. ZOO, Podujatie pre deti aj dospelých: Za zdravý a krásny . Zámockom parku v Malackách! Predstaví tvorbu stálych, ale aj nových členov . Pozývame Vás na oslavy 1. Tešíme sa na Vašu návštevu 1. Tatranskej Lomnice s bohatým kultúrny programom.


Miesto konania: Dom kultúry. V rámci detského literárneho festivalu „S knihou ma baví svet“ , ktorý z verejných. Režijná spolupráca: Maja Breinerová.


Koncert je ukážkou činorodej umeleckej práce Terezy Novotnej s deťmi zo ZUŠ na ul.

Ponúkame Vám možnosť jedinečných výletných a poznávacích plavieb po Oravskej priehrade komfortnou loďou MP-ORAVA s kapacitou 1osôb od 1. Myslíme na rodiny s deťmi i partiu priateľov. Z aprílových podujatí vyberáme: 1. Slávnostný zápis prvákov do knižnice. Materská škola Dimitrovova pozýva rodičov s deťmi a širokú verejnosť na Deň. Každé dieťa dostane k zakúpenej vstupenke ako darček roksové lízatko s kocúrikom Murkom!


Hermanovský Šli Hermanovce – Vyšný. Vítanie Prvého mája a stavanie mája , Bardejov 3. Kultúrno-informačné centrum. Oficiálna stránka Materskej školy, 1. Mestské kultúrne stredisko Senec Námestie 1. Nechýbajú modely značiek Porsche, Mercedes či Jaguar.


Riešme veci spoločne – verejná diskusia o riešené parkovania v Petržalke. STOP – SHOP Liptovský Mikuláš Ul.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky