streda 17. júna 2015

Bazos veci damske

Bazos veci damske

Oblečenie - Damske oblecenie bazár. Vyberajte z 3inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo . Cena podľa čísla na fotke, všetky veci sú málo nosené, nepoškoden. Pre viac lacbych vecí klikni na moje meno v inzeráte. Veľký balík dámskeho oblečenia - veľkosť Rôzne veci - tričká.


Predám nové dámske náušnice v tvare slzy, vyrobené z pravého striebra . Prodám dámské oblečení, většinou odpovídá velikosti S, jen bundy. Věci jsou většinou nové nebo v. Bazár pre ženy, to najlepšie miesto pre váš predaj či nákup a omnoho viac. ViacU nás na BabyBazar. Máme tu dámske oblečenie rôznych veľkostí, strihov a farieb. Dámske odevy tu predávajú.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Rafinované dámské šaty LivCO CORSETTI Brigitte s lesklými košíkmi. Snívate o kvalitné, značkové dámske oblečenie za nízku cenu? Modabazar ponúka pre Vás online riešenie - široký sortiment vybraného second hand . Vesta M 1x pouzita 35e navleky na ruky M nove 18e capaky s nove 45e. No photo description available. Pokud zrovna uvažujete o koupi ojetého vozu, přijeďte se podívat do AAA AUTO Hradec Králové.


Autobazar na prodejní ploše nabízí více než 3prověřených . Zánovní dámské textilní rukavice IXON RS Lift 2. Predám dámske snowboardove topánky Burton Mint TOP STAV, boli použité asi 3. Cena novych veci : snowboard 600eur, viazanie 200eur, boty 1eur. Značkové oblečenie bundy. AAA autocentrum Košice ponúka svojim zákazníkom viac ako 4preverených vozidiel. Všetky automobily si zákazníci kupujú so štandardnými garanciami AAA. Dále i dospělé oblečení – především dámské šaty a bundy.


Seznam svěřených věcí určených k prodeji (dále jen „ věc “) je součástí této smlouvy. Vítame Vás na našom bazári, kde nájdete veci , ktoré ponúkajú pretekári nášho. Ponúkame na predaj dámske tielko sivej farby, značka Reebok veľkosť XS.


V páse po bokoch je guma. Zapínanie je vzadu na zips a gombík. Vzadu dolu je 17cm rázporok. Dĺžka je 74cm,obvod pása vkľude je .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky