pondelok 1. júna 2015

Vetrovky na zimu detske

Nitra sa zaodeje do vianočného plášťa a dýchne svojím čarom do všetkých zákutí. Príchod Troch kráľov oslávi a program Vianočnej Nitry zakončí v sobotu 6. Festival pre deti a rodičov. Pozrite si program podujatí.


Výstava predstavuje slovenskej verejnosti pohľad na svet očami detí z rôznych kútov sveta.

Vetrovky na zimu detske

Kompletný program , vstupenky online, kontakt a všetky informácie o Mestské kultúrne stredisko. Ponúkame prednášku a pozorovanie objektov a. Tvorivé dielne a ľudové remeslá pre deti. Divadelná Nitra ponúkne takmer podujatí: Chýbať nebude festivalový stan. Deti uvidia aj ukážky sebaobrany, divadielko Harry Teater alebo . Atrakcie, koncerty, súťaže, nafukovacie atrakcie, kolotoče, hracie zóny.


Pobočka Krajskej knižnice Karola Kmeťka v Nitre.

Novinkou v oblasti cestovného ruchu v Nitre je nová mobilná aplikácia „ Nitra na. Oslávte Dni európskeho kultúrneho dedičstva v Nitre. Odborníci vedia priblížiť pamiatky dospelým aj deťom. Na prírodné i na kultúrne skvosty . DOTS FirstEnglish (Pre najmenších). Skryť vypredané predstavenia.


Krajské osvetové stredisko: Divadelný ostrov v KOS – divadelné predstavenia pre deti : 8. DS pri Tralaškole v Nitre Pod nebom plným . Všetky deti , mamky, ockovia, ba aj babičky a dedkovia, nenechajte sa núkať a . Pomoc deťom pri doučovaní cudzích jazykov, vysvetľovanie učiva. Milan (40) má tri deti a aby zabezpečil svoju rodinu, chodí pracovať do Nemecka. PREDSTAVENIE VHODNÉ PRE DETI OD ROKOV! Kolekcia najlepších súčasných krátkych filmov pre deti , ktoré nikde inde neuvidíš. Progra- hádankárska hra.


Chill out zóne so slameným sedením. Nitra : Domino pripravilo pre deti počas prázdnin tábor Domiňáčik.

Vetrovky na zimu detske

TASR) – Rodičia, ktorí majú . Ak vás zaujíma program kina Akademik, nájdete ho tu. Stretnutie s Petrom Repaským, autorom literatúry pre deti a mládež . Trocha zemepisu, trochu geológie, histórie a etnografie ukáže deťom ako vznikajú materiály, z ktorých sa šperky vyrábajú, prečo sa . Vitajte na stránkach obchodného centra Mlyny. Nenechajte si ujsť novinky a zľavy vašich obľúbených obchodov.


Detský charitný dom sv. PROGRAM CENTRA PRE DETI A RODINY. DIECÉZNA CHARITA NITRA.


Rodina je miestom lásky a . Nezávislé, profesionálne divadlo pre deti aj dospelých skúšajúce v Nitre a hrajúce po celom Slovensku a svete :-). Jednota dôchodcov na Slovensku, Krajská organizácia Nitra , pod záštitou Milana. Predstavuje spoločenské podujatie primárne určené deťom , rodinám a mládeži, ktoré má byť interaktívnou prezentáciou vývoja v oblasti spoločenských hier, . Duchovná obnova pre vedúcich tímov 4. Misijný dom, Kalvária, Nitra.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky