piatok 26. júna 2015

Janko hraško text rozprávky

Knižnica pre mládež mesta Košice a košická ZOO si totiž k Medzinárodnému dňu detí pripravili pre nich bohatý program s názvom Opice z . Vyberte si kino vo vašom meste Košice a nahliadnite do aktuálnej ponuky kino premiér. Rozpis aktuálnych kino premiér na týždeň aj s konkrétnym kinom len pre. Oficiálna facebook stránka Mestskej časti Košice - Západ.


VÝCHODOSLOVENSKÝ VAKCINAČNÝ DEŇ LOUISA PASTEURA XXXV.

Milosrdenstva Kosice. Pripravujeme pre vas pestry program a vela prekvapeni. PROGRAM CENTRA PRE DETI A RODINY - Obrázok 1. Príbeh o Valibukovi a Laktibrade od Pavla Dobšinského poznajú celé generácie detí z čítania alebo rozprávania svojich rodičov, či starých rodičov. Program centra pre deti a rodiny . Potulky mestom Košice.


Detský klub - pre handicapované deti a mládež v Košiciach (angl. verzia).

Ondřej Havelka a jeho Melody Makers uvádzajú. Pochod pre zdravie s UsmievAnkou pre deti z MŠ. Scooter : Live Concert Show in Košice. Aktuálne podujatia na ktoré vás srdečne pozývame.


Najväčší prehľad kultúrnych, šporových a spoločenských podujatí. Muzikál pre deti a Halloweensky pochod. GESTO cafebrunch (voľný vstup) DENNYIAH. Adrenalínová jazda na motokáre pre každého! Kart Arena - Motokárová hala , Košice - Sídlisko Nad jazerom.


Predstavujeme: Opálové bane Libanka. Kliknite a naplánujte - kam na výlet Košice. Deň detí v OC Cassovia.


Martin Čičvák: URNA NA . Kompletný program , vstupenky online, kontakt a všetky informácie o Ster. Milan (40) má tri deti a aby zabezpečil svoju rodinu, chodí pracovať do Nemecka. HC Košice - MAC ÚJBUDA.

Košice , Adrián Harvan - dirigent, Divadlo Romathan. Počas návštevy doma cez Vianoce zistí, že jeho najstarší syn Adam je členom . Chceme, aby deti a mládež pri skúmaní vedeckých hypotéz a overovaní technických a prírodných zákonitostí napredovali, aby sa nenudili, . Miroslav Donutil - One Man Show. Miesto konania: Dom kultúry.


Obľúbený český herec sa predstaví vo svojom novom programe . Hra je určená pre deti od rokov. Fiesta de la Bailadora ~ 10te výročie tanečnej skupiny. Steel Aréna – Košický štadión L. My deti zo stanice ZOO.


Pre deti do troch rokov je k dispozícií „oplotený“ detský kútik s malou šmýkačkou,. Tradičné ľudové zvyky regiónu Abov v okrese Košice - okolie. SNP - premietanie filmov, kultúrny program , tvorivé dielne pre deti.


MČ Košice - Sídlisko KVP vás pozýva na Turnaj o pohár Mestskej časti Košice. Vášho dieťatka na „Uvítanie novorodeniatok“ pre deti narodené v . Výchovný skupinový program alebo sociálny skupinový program vykonávaný ambulantnou formou, celodennou formou alebo pobytovou formou, za účasti .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky