streda 3. júna 2015

Audio rozprávky pre deti

Audio rozprávky pre deti

Rozpravky na pocuvanie Databáza obľúbených hovorených rozprávok na počúvanie pre deti. Vypočujte si známe detské audio rozprávky na dobrú noc online . Neboj sa - audio Originál slovenská hovorená rozprávka pre deti na počúv. Vďaka projektu Audiorozprávky spoznajú deti najkrajšie slovenské rozprávkové poklady.


Príťažlivou a zábavnou formou s krásnou hudbou, známymi hlasmi a . Lomidrevo na dobrú noc pre deti a najmenších pozri aj ostatné moje rozprávky.

Zajko Rýchla nôžka - audio rozprávka pre deti. Rozprávky na počúvanie a na dobrú noc. Z rozprávky do rozprávky. Edícia rozprávok a pesničiek. Keď sme boli deti my - rodičia, so zatajeným dychom sme počúvali rozprávky na platniach.


Stalo sa, že platňa sem tam zaškrípala či zapraskala, často nám unikli. Slovenské audio rozprávky sú známe z krásny diel zo 60. Zároveň sme rozprávky nahrávali tak, aby podporovali predstavivosť u detí pri . Trojruža - audio rozprávka pre deti - Free video search site - Findclip, xem phim tap, download mp3 .

Audiokniha: Najkrajšie ľudové rozprávky audio (Hudobné albumy). CD narozprávané Jánom Kronerom si aj vaše deti hneď obľúbia. Deti - Cd rozpravky bazár. Predam rôzne cd rozprávky pre deti krasne rozpravky.


Predám cd audio rozprávky z Lidla (kusov) a vianočné li. Tento pin objavil(a) Elena Jánošová. Objavte (a uložte si) svoje vlastné piny na Pintereste.


O pyšnej princeznej - audio rozprávka pre deti -. Veľká audio kniha rozprávok z večerníčkov na 3CD. Tentkrát zmes ľudových rozprávok , ktoré zaujmú deti aj dospelých. Veríme, že audiorozprávky si deti obľúbia a budú sa z nich tešiť minimálne tak ako my . Národní pohádky pro malé děti (audiokniha pro děti ). Berta a Ufo (audiokniha pro děti ). O siedmich kozliatkach - audio rozprávka pre deti. Pozitívne rozprávky vhodné aj pre najmenšie deti , nahovorené známymi slovenskými hercami. CD obsahuje audio rozprávok s celkovou dĺžkou min.


To nevieš , že všetky deti by mali z bruška vyjsť hlavičkou napred? CD Poďte s nami do rozprávky.

Cílem bylo vytvoření profesionálního CD se slovenskými lidovými pohádkami pro nejmenší děti. Jednoduché krátké pohádky. Popoluška - audio rozprávka pre deti. Stanica Názov relácie Čas vysielania.


Rádio Regina Západ Mimi a Líza 1. A teraz je tu konečne ich verzia vhodná aj pre najmenšie deti. Na audio CD nájdete nielen klasické, ale aj nové rozprávky , ktoré pútavo a veselo nahovorilo . Snehulienka a sedem trpaslíkov 3.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky