streda 24. júna 2015

Rodinný hotel vysoké tatry

Mestská časť Košice - Sídlisko Ťahanovce. Deň detí na Olympii_pozvánka. Dokumenty na stiahnutie. Košiciach - miesto pre Váš oddych, relax,.


Narodeninové oslavy, firemné párty, MDD , Mikuláš, Halloween, karneval,.

Rodinný hotel vysoké tatry

Do skladby našich výrobkov patria produkty s vysokou. Oficiálna stránka mestskej časti Košice - Vyšné Opátske. Autor: MČ Košice - Pereš. Aj napriek upršanému počasiu sa všetci rodinní príslušníci, bez rozdielu veku,už po štvrtýkrát zabávali na Drabke! Deň škrášlenia okolia obce Mokrance 4. Seminár k akčnému plánu okresu Košice okolie (4).


Ninja factor dráha, koleso šťastia s tombolou o hlavnú výhru. Blíži sa sviatok všetkých detí a keďže v tomto roku pripadá na pondelok, pracovníci oddelenia kultúry Mestskej časti Košice – Západ sa rozhodli, že oslavu Dňa .

Rodinný hotel vysoké tatry

Knižnica pre mládež mesta Košice dáva do pozornosti:. Zápisné pre deti do rokov, pre deti od – rokov, deti od rokov a dospelí, ŤZP, jednorazové . Poďte s nami zažiť deň pestrofarebnej jesene v Tatrách. Pestrý kultúrny program, sprievodné hry, súťaže pre deti a ich rodičov, . Pri objednávke v deň podujatia platí zľava na kúpu e-kolobežky a e-bicykla.


Návrat k fotoalbumom. Bezpečne do školy a domov – ŠKD 11. Zažite mesto v inom šate -… Košice. Sme tu s vami už rokov! Z podujatia budú zhotovované fotografie, ktoré budú zverejnené v médiách a na sociálnej sieti.


Medzinárodný deň detí každoročne oslavujú nielen rodičia, ale aj rôzne. Pri príležitosti Dňa detí budeme 31. A spolu s nami herci, speváci, moderátori a ďalšie osobnosti . Takéto železničky neskôr vznikli aj v Prešove, Plzni, či iných mestách Československa. Hudobno-interaktívny projekt pre najmenších poslucháčov s Luciou Lužinskou, autorkou úspešného konceptu Jazz ide do školy, ktorá vedie vokálne dielne a . Tak nezabudni, že je ti toľko, na koľko sa cítiš a zastav sa na jednu .

Rodinný hotel vysoké tatry

DEŇ DETÍ NA VÝCHODE ( Košice ). Tohtoročný medzinárodný deň detí bude v Košickej ZOO netradičný. Otvoria v nej náučný chodník, nazývaný aj. Samosprávný kraj: Košický.


DinoPark Košice je súčasťou zoologickej záhrady. Jednoducho skvelá zábava pre celú rodinu na celý deň. Výlet - Košice - Obrázok 1. S heslom HURÁ DO PRÍRODY sme slávili deň detí na čerstvom vzduchu v prostredí . Kliknite pre načítanie mapy.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky