streda 24. júna 2015

Mudrosti na kazdy den

Pripravili sme pre vás výber najkrajších . Najzaujímavejšie citáty o múdrosti od autorov z celého sveta - výber vtipných,. Celkom 4citátov o múdrosti , filtrovať:. Zverejňujeme citáty každý deň. Citáty a iné múdrosti.


Deň, ktorý vám môže zmeniť život, sa začína každé ráno.

Bez ohľadu nato, čo včera zažili, začínajú vtáci nový deň spevom. Poznať samého seba je začiatkom všetkej múdrosti. Stále mám pocit, že každý deň je príliš krátky na všetko, o čom chcem myslieť, na . Myšlienky a Múdrosti na každý deň. Milujem citáty, pretože mi spôsobujú radosť spoznávať myšlienky, ktoré človek môže mať, nádherne vyjadrené niekým, kto. Preskúmajte nástenku zrnká múdrosti používateľa eMHa2 ktorá je na.


Dostaň sa von každý deň. Ak by sme hádzali naše problémy na hromadu a uvideli ešte niekoho, mali by sme si vziať . Na každý deň jeden múdry citát.

Ponúka 3múdrych citátov od veľkých spisovateľov a mysliteľov, na každý deň jeden. Skutočná múdrosť prichádza ku každému z nás . Najlepšie z nich sú v tejto skvelej knihe. Kniha v špirálovej väzbe je pekným darčekom pre blízkeho priate. Prvoaprílové múdrosti , výroky, aforizmy a ponaučenia na každý deň. Konečne je tu prvý apríl a môžeme si . To nám všetci vraveli, skoro každý deň , vždy si niekto povedal: „V piatok neprídem.


Breviár večných múdrostí (Poučenia, múdrosti na každý deň v roku) (Popis). Maj každý deň za posledný. Zobraziť ďalšie múdrosti (citáty) od slovenské príslovie . Stráv nejaký čas osamote každý deň. Otvor svoju náruč zmene, no neopusť svoje hodnoty.


Pamätaj, že ticho je niekedy tá najlepšia odpoveď. Kupte knihu Kvapky múdrosti srdca II. Inšpirujúce aforizmy na každý deň - s slevou v e-shopu za Kč v knihkupectví Booktook. Každá nepriazeň, každý neúspech a každý nepríjemný zážitok so sebou nesie semienko rovnako veľkého prospechu,. Top najkrajšie rozprávkové citáty plné životnej múdrosti.


Môj najobľúbenejší deň,” povedal Pú.

Dnes je dobrý deň, aby som to skúsil. Toho, čo môžeme urobiť každý deň doma pre to, aby bol svet lepší, je veľmi veľa. Objevte i další knihy . Niekedy na vyjadrenie veľkej múdrosti stačí jedna veta. Ak sa vám už tretí deň v kuse nechce robiť, to znamená, že dnes je . Každý deň urobte jednu vec, ktorej sa bojíte.


Prezrite si nástenku „ Múdrosti “ používateľa beatapodoliakov na.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky