streda 17. júna 2015

Deti sveta prezentácia

Deň detí v automobilke. Zážitky a prekvapenia pre všetky malé aj veľké deti. Zúčastnení môžu vyhrať zaujímavé ceny.


TRNAVSKÝ HLAS - Trnava a . Beatrice Szabóova predstavila program, deťom zaželala deň plný dobrodružstva a zážitkov. Program ponúkal vystúpenie Hudby Ministerstva vnútra SR, .

Deti sveta prezentácia

Všetky zaregistrované a súťažiace deti do 16. Vyhliadkový let malým motorovým lietadlom! Trnafský festival v sobotu od 11:0 v amfíku najskôr Do rozprávky s Dory, neskôr Hanička a Murko. Obecná stránka obce Trnavá Hora.


Oficiálna stránka obce Trnavá Hora, Kľačany a Jalná. Vážení spoluobčania, vitajte na obecnej web stránke obce Trnavá . Tenis Trnava - Tenisový klub TC EMPIRE Trnava. Medzinárodný deň detí.

Víkend je za rohoV Trnave a okolí vás potešia tieto akcie. Vitajte na oficiálnom webovom sídle obce Trnava pri Laborci v okrese Michalovce. V súčasnosti supluje neexistujúci južný obchvat, počet áut . ROZPRÁVKOVÝ DEŃ DETÍ v NC CITY ARENA. Je jedno či veríte alebo neveríte na rozprávky, my v nákupnom centre CITY ARENA. Dňa detí budú aj v Trnave.


KRAKOW – slávnosť drakov a deň detí ( MDD ) - Symbolom mesta je. Mikuláša a mestských hradbách v Trnave. Trnavy do kráľovského mesta Krakow. Domove sociálnych služieb pre deti a dospelých sa lúčili s letom. Príjemné sobotné odpoludnie pripravilo občianske združenie MILENIUM spolu s miestnou organizáciou SNS v Trnave Pri Laborci v okrese . Ak máte cestu do Nitry, môžete sa odviesť turistickým vláčikom.


Pri tejto príležitosti sme zorganizovali pre žiakov OUI opekanie v . Dopravné ihrisko Trnava. Záleží aj Vám na bezpečnosti Vašich detí ? Kontakt so zákazníkmi je zabezpečený nepretržite každý pracovný deň od 8. Príslušníci OR PZ Trnava predviedli ukážky zo služobnej kynológie a previedli šikovnosť a poslušnosť ich psíkov. TTSK vás srdečne pozýva dňa 5.

Deti sveta prezentácia

Základná škola s MŠ Dechtice pripravila pre deti 1. Dnes je posledný deň na pripomienkovanie liniek autobusov. Dobrovoľníci z Katarínky – Katarínkari . ZŠ v Lehniciach) , ale aj detí navštevujúce ZŠ v Šamoríne a detí z Hviezdoslavova, ako ste iste . Nákupné centrum OC MAX Trnava. Den detí v ŚKD - Obrázok 1.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky