utorok 23. júna 2015

Diabetologická ambulancia nitra

Diabetologická ambulancia nitra

Diabetologická ambulancia , Diabetik, s. Andrej Morvay, ENDOPED AM s. Sestra: Mária Korpášová. Kontaktné údaje na prevádzku. Táto ambulancia nemá nastavené žiadne ordinačné hodiny. Zuzana Ochodnická,interná diabetologická ambulancia , s. Adresa: Bratislava, Satinského 1. Stanislav Starzyk, CSc. Národný endokrinologický a diabetologický ústav Ľubochňa n. NEDÚ, NEDU, Ľubochňa, endokrinológia, diabetológia, diabetes, tyreopathia.


Ambulancie všeobecných lekárov. Ponúkam pomoc pri hľadaní vlastného stravovacieho štýlu, ktorý vyrieši nielen vaše zdravotné problémy, ale umožní vám aj žiť vaše sny. Zmluva o dielo - IZOMAL NITRA , s. Ordinačné hodiny: Streda: 7:– 15:30. Neštátna urologická ambulancia UROEXAM s. Aktuálne: Pre nepriaznivé počasie hráčky Nitry do Bardejova nevycestovali!


Zápas sa odohrá v náhradnom termíne. UpozornenieVážení pacienti, ak sa z akýchkoľvek dôvodov nemôžete dostaviť na vyšetrenie v objednanom termíne, informujte nás o tejto skutočnosti čím skôr. Interná a diabetologická ambulancia Personál: MUDr. Nitra , Zdravie pri práci s.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky