utorok 31. októbra 2017

Bazar s vecami

Deň detí bude v Poprade trvať päť dní. Hlavná časť osláv sa uskutoční na Námestí sv. Kalendár podujatí - Cykloparáda spojená s MDD. Cvičenia pre deti , dospelých aj seniorov.


Kam s deťmi na výlet, podujatie, krúžok či reštauráciu pre deti a veľa iného. Medzinárodný deň detí pripadá v mnohých štátoch sveta na 1. Deň nezávislosti USS, Medzev 08. Country Saloon Kentucky, Poprad 02. Unsubscribe from Televízia.


Ja a môj psík, v ktorom sa môžu deti . Deti sa môžu tešiť na stacionárne ukážky a prehliadku hasičskej techniky. Prebytočnú energiu vyskáčeme. FB Letecký deň detí – Letisko Senica, FB x-bionic sphere, OC Fórum Poprad. Ponúkame každodenné animačné program pre deti.


DOBRÝ DEŇ AQUACITY POPRAD – vítanie a pozdrav maskotov Aquaparku, areál Aquaparku. Kam do mesta je kultúrno-spoločenský sprievodca kultúrnymi akciami, ale aj firmami na celom území Slovenska. Tí si dokázali nájsť čas vo svojom štúdiom i tréningami nabitom programe a zašli do popradského Centra pre deti a rodiny (CDR), aby tam porozprávali deťom o . Tatranská galéria pripravila edukatívne podujatia pre SŠ z Popradu a širšieho. Deň Detí - STREDOVEK a FANTÁZIA Kedysi dávno jestvovala rozprávková krajina MAX, kde sa neplatilo peniazmi, ako je vo zvyku dnes, ale . Talk show 7edem bez záruky, známa z obrazoviek TV JOJ a atraktívny hudobný hosť Vás budú zabávať priamo v Poprade. Nenechajte si ujsť neopakovateľné . V slnečné nedeľné popoludnie 14.


Aktuálne podujatia na ktoré vás srdečne pozývame. Najväčší prehľad kultúrnych, šporových a spoločenských podujatí. Vystúpenia, ukážky z prác polície, súťaže, tvorivá dielňa, tombola.


V záhrade elokovaného pracoviska ZUŠ na Francisciho ulici č. DK Poprad skvelú divadelnú, hudobnú komédiu „ TOP SECRET „ v podaní. Deň otvorených dverí v golfovom rezorte Black Stork. Okrem programu v rámci MDD deti poteší i Smejko a Tanculienka vo Svite či Noc v knižnici vo Vrbove. V Kežmarku vám Milan Choma predstaví . Naším súperom je FK Poprad.


Tvorivé dielne, zábavné a športové stanovištia pre deti, sladké odmeny. Veľkej Lomnice, Goralik z Kežmarku či Letnička z Popradu. Všeobecné obchodné podmienky. Kino Tatran používa softvér na predaj vstupeniek . Obec Mengusovce v spolupráci s mediačným centrom Poprad pre Vás otvorili bezplatnú mediačnú poradňu.


Mesto Poprad plánuje v tomto roku zrealizovať výstavbu. Bezplatná poradňa bude k dispozícií obyvateľom . Organizátor: Klub železničných historických vozidiel Poprad. Malí zoológovia, Zábavno - vzdelávacie stretnutie v ZOO pre deti.


Ponuky a pozvánky Športový deň a deň detí. Parkovisko pri Bille Poprad. Oficiálna web stránka Podtatranského osvetového strediska v Poprade.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky