utorok 24. októbra 2017

Den deti 2019

Den deti 2019

Spolku Výhrevne Vrútky ako každoročne pripravili k MDD pre deti zaujímavé programy - jazdy parnými vlakmi. V sobotu na trati Žilina. Určite ste maly pekný MDD. TEŠÍM SA NA HÝBSA DAY V ŽILINE ! Považské múzeum v Žiline , iste poteší .

Floorbalisti Grasshoppers Zilina. MDD - Medzinárodný deň detí v OC Dubeň Žilina. Unsubscribe from mmpc3?


Pre všetkých návštevníkov – no hlavne pre tých najmenších, sme pripravili pestrý program k MDD. Mestské divadlo, Žilina. DAŽDIVÝ DEŇ V NEW YORKU.


Pozývame všetkých psíčkarov na najmilšiu akciu pre všetkých psov : Žilinský fešák.

Den deti 2019

Ak máte doma fešáka, ktorý má štyri nohy a šteká, tak sa s ním príďte . Príďte navštíviť informačný stánok Olomouckého kraja pred obchodné centrum Atrium Dubeň Žilina dňa 12. MDD : Pán Pavol Gelatka, Pavol Ondrejka, Anton Chobot, COOP Jednota Žilina , Dozorný výbor SD. Brusničky CVČ v Žiline , MDD na Hrade Strečno. Spoločnosť Nitrazdroj aj tento rok organizovala MDD na Svätoplukovom námestí v Nitre. Aj tento rok sme za podpory mesta Žilina pri príležitosti dňa detí pripravili možnosť vyskúšať si . Vitajte na stránkach obchodného centra Aupark Žilina.


Nenechajte si ujsť novinky a zľavy vašich obľúbených obchodov. Deň detí je veľký sviatok! A preto všetky deti budú mať u nás zápisné zadarmo počas MDD 1. Categories Oznam KKZA Post . HM Žiline Obvodovej prežili krásny Rozprávkový deň s detičkami zo Základnej súkromnej školy. Snehulienka, Čarodejnica . Ani my sme nezabudli na deti našich zamestnancov - najmenších Jednoťáčikov a pripravili.


Srdečne pozývame všetky deti a ich rodičov v nedeľu 31.

MDD v Bábkovom divadle Žilina. Ako deti tak aj rodičia . Míľa pre mamu, Senica, 11. ITT firemná akcia, Bratislava, 18. Krajské riaditeľstvo policajného zboru v Žiline vyzýva širokú verejnosť o zvýšenie.


Oficiálne webové sídlo obce Belá v okrese Žilina. Oznamujeme občanom, že sa našiel určitý . Chovateľské potreby - Veterinárna klinika Žilina – Sv Cyrila a Metoda Žilina MDD na veterinárnej Klinike Žilina folksam försäkring arbetsskada ročník . Višňové je obec na severozápade Slovenska v okrese Žilina. Obec leží na úpätí Lúčanskej Malej Fatry asi km juhovýchodne od Žiliny. Vrútky,“ uviedol pre TASR František Šiller z klubu Albatros s tým, . Ponúkame prenájom atrakcii pre deti aj dospelých, prenájom párty stanov, maľovanie na tvár na rôzne akcie,ako sú MDD , hody, jarmoky, súkromné akcie, .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky