piatok 20. októbra 2017

Logicke hry pre deti od 5 rokov

Logicke hry pre deti od 5 rokov

Obsah hry: Zatvárací box, člny, farební pasažieri, zadania úloh. Logické hry a hlavolamy. Vzdelávacie a logické hry. EFKO HRY Pre predškolákov. Na sklade – môžete mať.

Agátiny nejoblíbenější logické hry a hlavolamy. Dílky jsou velké a dobře padnou do dětské ruky. Hra je ideální pro malé námořníky ve věku - let.


Pravidelné akcie a zľavy na Spoločenské hry a hlavolamy. Detské hry rozvíjajú logické myslenie, ale aj zmysel pre tímovú spoluprácu. Spoločenská hra pre – hráčov, odporúčaný vek od rokov , minimálne na min.


Dnes existuje nespočetné množstvo typov a druhov spoločenských hier pre deti aj dospelých.

Logicke hry pre deti od 5 rokov

Hra vyžaduje zručnosť a logické myslenie, trpezlivosť. Sada na šitie BROŠNE od Djeco patrí ku kreatívnym sadám, ktoré sú určené pre staršie deti. Tři malá prasátka je veľmi zaujímavá a krásne prevedená logická hra pre najmenšie deti. S veľkými dielikmi sa im bude dobre narábať a určite ich zaujmú aj . Súbor kariet s edukačnými cvičeniami pre deti od rokov.


Hlavolamy a logické hry , Hračky vzdělávačky. Pomôžte Jankovi a Alici nájsť poklady v krajine logických hlavolamov! V každom z piatich miest, ktoré navštívia vás čakajú zaujímavé hlavolamy.


Uvnitř koule s labyrinte. Vám poradí ako vyberať Stolové hry. Máte vybrané filtry: logicke hry. Sú určené pre deti vo veku od rokov. Odporúčaný vek: od rokov.


Tri kvalitné didaktické hry pre deti už od rokov , ktoré odporúča Asociácia klinických logopédov v ČR, rozvíjajú pozorovacie schopnosti detí , jemnú motoriku, logické myslenie, postreh a slovnú zásobu. Za pomoci celkem obrázků snadno popustí uzdu fantazii a nenásilně tak posunou své vyjadřovaíé schopnosti a logické myšlení.

Logicke hry pre deti od 5 rokov

Hrdinkou hry na protiklady Malá velká myška je šedivá myška, která provádí děti. Vo veľkej miere rozvíjajú matematickú gramotnosť. Zábavné, logické , poučné aj edukatívne hry na rozvíjanie predstavivosti a kreativity detí. Najlepšie detské hry pre školákov, predškolákov aj najmenších.


Ak sa nebojíte náročných úloh a máte radi výzvy, Rexík vám ponúka zaujímavé logické hry zdarma. Taká je aj hra so zápalkami, kde môžete pohnúť len jednou,. Sieť kamenných predajní a e-shop s vnímavými hračkami, ktoré si deti zamilujú.


Kvalitné a zmysluplné hračky pre rozvoj všestranných schopností. Staň sa záchrancom krásnej princeznej uväznenej vo veži. Rytiermi sa môžu stať deti od piatich rokov.


V jednom balení nájdete dve zaujímavé hry.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky