utorok 17. októbra 2017

Program pre deti košice dnes

Program pre deti košice dnes

Aj v mesiaci október si bábkove divadlo v Košiciach pre Vás pripravilo bohatý program. Košice , Akcie v Košiciach , 12:- 00:00. JAZDY NA KOŠICKEJ DETSKEJ HISTORICKEJ ŽELEZNICI.


Prihláste sa na odber newslettra a odoberajte novinky z KOŠICE : DNES. Váš osobný údaj (e- mail) .

Park medzi železničnou stanicou a centrom Košíc bol v minulosti kúpeľným miestom. Dnes v ňom sídli kúpalisko a oázu pokoja v Starom Meste si zas. Ich program pozostáva poväčšine z pravidelných prednášok či . Veľký detský deň sa blíži: PROGRAM , ako ho môžete osláviť s najmenšími v Košiciach.


Neviete, kam s deťmi počas Medzinárodného dňa detí ? Tipy na dnes - piatok 4. Balassa budú opäť sprevádzať záujemcov na podujatí Potulky mestom Košice.

Program pre deti košice dnes

Aktuálne podujatia na ktoré vás srdečne pozývame. Najväčší prehľad kultúrnych, šporových a spoločenských podujatí. Muzikál pre deti a Halloweensky pochod. Sme tu s vami už rokov! Milan (40) má tri deti a aby zabezpečil svoju rodinu, chodí pracovať do Nemecka.


Počas návštevy doma cez Vianoce zistí, že jeho najstarší syn Adam je členom . Sledujte novinky a pripravované podujatia v Auparku Košice. Návštevníkom ponúka bohatý sprievodný program , nonstop informácie o aktuálnom dianí, ale najmä pestrú ponuku športového. Charitatívny Fashion Bazár KOŠICE : DNES.


Tradičná prvá “letná” jazda vláčikom ťahaným dnes už 135-ročnou parnou. Tradičný prvomájový zábavný program plný hier, hudobných a . Kliknite a naplánujte - kam na výlet Košice. Title: KOŠICE : DNES 6. Bohatý program z éry pred EEI.


Mnohé V piatok deti skrášlili chodník na Hlavnej ulici svojimi kresbami.

Program pre deti košice dnes

Zvukové DIY divočiny: víkendový hudobný workshop pre deti. Už po štvrtýkrát sa v Košiciach malí i veľkí športovci. Kultúrny program je zameraný na všetky vekové skupiny, ponúka množstvo. Dnes je Deň detí , jeden z najobľúbenejších sviatkov našich drobcov.


Leví kráľ (The Lion King) CINEMAX so 5. DO KOŠÍC MIERI FENOMÉN VANESSA MAE. Pripravujeme pre vás ako počas každého ročníka Cassovia Classic program plný pohody, zaujímavostí a krásnych chvíľ. Program a catering Vám vieme nastaviť na mieru a taikto aj otváracie hodiny areálu. Náš areál ponúka detské ihrisko a športové aktivity pre deti aj dospelých. Prvý rastlinný SWAP v Košiciach.


Všetko čo Vás zabaví, všetko po čom túžite, všetko čo sa leskne, všetko pre Vašu dobrú chuť, všetko v OC Galéria Košice.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky